Tech Der Tæller

Eficode

Vil du gøre din softwareudvikling hurtigere, mere robust og rentabel? Så er det bare at spørge vores eksperter til råds.

Få gratis rådgivning af DevOps-eksperter

Eficode er en førende DevOps-virksomhed i Europa og en drivkraft i opbygningen af fremtidens softwareudvikling på tværs af syv lande. Vi beskæftigede os med DevOps, allerede før det blev et ord. Og nu, mere end et årti senere, har vi været vidne til DevOps-transformationer i adskillige brancher.

Som DI-medlem får du en times gratis rådgivning, hvor du kan spørge vores eksperter om agile principper, skalerbarhed, automatisering eller specifikke værktøjer som f.eks. Jenkins eller Jira.

DevOps hjælper dig med at stå distancen

På lang sigt er udfordringen ikke blot, hvordan du tackler de ekstreme betingelser vi oplever nu, men også hvor godt din organisation vil være i stand til at rejse sig og forblive konkurrencedygtig. DevOps-principperne kan hjælpe din virksomhed med at komme hurtigere på fode igen, generere løbende forbedringer og derved skabe et mere robust virksomhedsmiljø end nogensinde før. Læs mere.

Få dine teams til at levere software løbende

Vores eksperter kan arbejde med dine teams på fjernbasis og hjælpe dem med at automatisere processer, organisere deres toolchains og forbedre samarbejdet imellem virksomhedens enheder. Vi kan hjælpe dig med at oversætte viden til automatisering af processer for dermed at forbedre din virksomheds robusthed og øge effektiviteten. Vores managed service, Eficode ROOT DevOps-platformen, integrerer mere end 40 af dine foretrukne værktøjer.

Vi har muliggjort DevOps-transformationer på tværs af brancher

I over et årti har vi hjulpet teams med at udforme bedre software til gavn for både store og små virksomheder. Vores kunder, som f.eks. GE Healthcare, Sennheiser og Volvo, har integreret DevOps-kompetencer i deres softwareudvikling. Vi kan gøre det samme for dig. Der er intet bedre tidspunkt end lige nu.
Læg strategien for din DevOps-transformation.

Kontakt

Interesseret i at høre mere?

Kontakt Eficode her:
danny.lajer@eficode.com eller ring på +45 31 50 89 72.

Johan Stauner Bill
Skrevet af:

Johan Stauner Bill

Relateret