Tech Der Tæller

EGGS

EGGS er en design- og innovationsvirksomhed, som kan hjælpe med at gentænke jeres forretning. Hvordan skal I omstille jeres virksomhed, skal I levere nogle af jeres services mere digitalt eller måske ændre nogen af jeres forretningsmodeller?

EGGS tilbyder følgende løsninger til virksomheder, som har brug for at gentænke dele af forretningen i denne tid: 

1. Facilitering af innovationsprocesser.
EGGS arbejder i forvejen globalt med deres kunder, så de kan hjælpe med at designe og facilitere kundeworkshops og innovationsprocesser gennem videoworkshops og ved brug af online whiteboard-løsninger.

2. Lave research, indsigt og test online
Skal en del af løsningen baseres på research som skulle være foregået igennem interviews og observationer? EGGS har flere forskellige metoder til at lave online research, både som interviews og mere ‘observerende’ typer af brugerstudier. EGGS kan også hjælpe jer med at teste nye tiltag online.

3. Innovation
I disse dage går mange forskellige grupper sammen for at løse forskellige dele af corona-situationen. Designere, virksomheder og læger samarbejder om at kunne udvikle nye tiltag og f.eks stille de rette faciliteter til rådighed til når virussen topper. Denne type af projekter er i hjertet af, hvad EGGS kan: at samle folk med viden inden for forskellige områder, facilitere udviklingen af nyt og hjælpe til med at implementere det.

4. Digitale løsninger
EGGS' designere er dygtige og hurtige til både at identificere problemstillinger, omsætte dem til noget konkret og implementere digitale løsninger.

5. Visuel kommunikation
EGGS har dygtige folk, der kan hjælpe til med at få budskaberne ud over stepperne - illustrationer, animationer og branding, ingen opgave er for lille.

Kontakt kreativ direktør Katja Egmose på katja.egmose@eggsdesign.com eller telefon +45 2990 0197. 

Læs mere om EGGS her

Relateret