Tech Der Tæller

IBM

IBM stiller en række programmer og kurser til omkostningsfri benyttelse under COVID-19. Det gælder blandt andet cloud-platformen Aspera og en række essentielle sikkerhedsprogrammer.

Security
IBM tilbyder en række programmer og webinarer inden for cybersikkerhed:

Agang til IBM X-Force Exchange. En platform for udvekslinger af erfaringer om, hvordan virksomheder garderer sig mod cyber-trusler, der især er relevant under COVID-19. Tilgå IBM X-Force Exchange her.

Adgang til følgende sikkerhedsprogrammer:
MaaS360, der sikrer arbejdet hjemmefra ved at beskytte telefoner, tablets og computere.
IBM Cloud Identity, som understøtter produktiviteten hjemmefra på sikker vis.
Quad9, der er i stand til at identificere cyber-trusler.

Programmerne er frit tilgængelige i 90 dage.

Ydermere afholder IBM Security Intelligence en række webinarer på engelsk gennem marts, april og maj. Her dækkes der et bredt spektrum af forskellige perspektiver på cybersikkerhed. Det er gratis at deltage, men der kræves tilmelding på forhånd. Læs mere her.

IBM Aspera
IBM stiller Cloud-platformen Aspera til rådighed. Aspera understøtter flytning og deling data af ethvert omfang sikkert, nemt og hurtigt.

Der er mulighed for at tilgå Aspera omkostningsfrit i 90 dage. Læs mere og tilgå Aspera her.

Edge Delivery
IBM Edge Delivery Services er en Cloud-tjeneste inden for Enterprise Application Access. Programmet kan blandt andet understøtte let adgang til forretningskritiske applikationer, når der arbejdes hjemmefra.

Edge Delivery Serivces kan tilgås i en periode på 60 dage. Læs mere og tilgå Edge Delivery Services her.

Virtuelle oplæg under COVID-19
Som en del af DSE’s virtuelle karrieremesse tilbyder IBM Client Innovation Center (CIC) adgang til en række oplæg om bl.a. Software udvikling og Automation Consulting.

Fra d. 31. marts og gennem april vil udviklere og konsulenter fra CIC’et fortælle om, hvordan de arbejder inden for de områder, som netop de er eksperter på.

Oplæggene berører emnerne:
- Agile arbejdsmetoder
- Frontend Development
- UX Consulting
- Industry 4.0
- Software Development
- Data Science
- Automation Consulting

Det kræver ingen foregående tilmelding at deltage i oplæggene. Alle interesserede er velkomne til at lytte med. Du finder oversigten over oplæg, datoer og tidspunkter her.

Se mere
www.ibm.com/thought-leadership/covid19/ kan du læse mere om, hvordan IBM forholder sig til COVID-19. Her har du også mulighed for at følge med i, hvad IBM tilbyder andre virksomheder under COVID-19.

Relateret