Tech Der Tæller

Lasso X

Lasso X giver dig kundeindsigt, du ikke kan undvære. Få et værktøj til at overvåge dine kunder - og vær den første til at vide, hvis de meldes konkurs.

Lassos portal er skabt til at give indsigt i dansk erhvervsliv: I portalen kan du slå alle virksomheder og personer op - og få indblik i data om disse. Du kan søge potentielle nye virksomhedskunder frem via målgruppesøgningen - ud fra dine egne segmenter. Derudover kan du bruge Lassos overvågning til at sikre, at du altid er den første til at vide, hvis der sker ændringer på disse. I en corona-tid kan det være helt afgørende at være på forkant med viden om dine kunder: Hvis de eksempelvis går konkurs, meldes under tvangsopløsning eller andet, du bør reagere på, hvis du har et leverandør-forhold til dem. Derudover kan du overvåge ændringer som flytninger, skift af ledelse eller ejere eller stigning eller fald i antal af medarbejdere. 
Al sammen data, der kan sikre, at du er på forkant med kundeviden. Lasso tilbyder DIs medlemmer 15% rabat på Lasso-løsninger.

Læs mere om Lasso X her.

Kontakt

Er du nysgerrig på at høre mere?

Ring til os på 7174 7812 eller skriv til os på contact@lassox.com hvis du er interesseret i en prøveløsning og snak om mulighederne.

Johan Stauner Bill
Skrevet af:

Johan Stauner Bill

Relateret