Tech Der Tæller

Restart

Hjemsendte medarbejdere er sat på standby - men det behøver de ikke at være.

Nyt læringsnetværk er nu gratis tilgængeligt digitalt for hjemsendte medarbejdere, der arbejder med salg og service, primært indenfor detail-, restauration- og hotelbranchen.

Det handler om at gribe muligheden for at holde sine kompetencer skarpe, forblive motiveret, få inspiration og nye relationer til at bruge hverdagen mere meningsfuldt, så når man vender tilbage til sit arbejde, er det med fornyet energi og virkelyst.

Netop nu, hvor nedlukningen for alvor virker frustrerende, uoverskuelig og meget “leverpostejsagtigt” for mange hjemsendte medarbejdere, er det nu muligt at tilmelde sig læringsnetværket RESTART. På den måde kan hverdagen fyldes med relevant værdi under hjemsendelsen og bruges til at få en god genstart på arbejdet. For de fleste, er tid ikke en mangelvare når man er hjemsendt.

RESTART er et digitalt læringsnetværk der tilbydes gratis indtil Danmark, er genåbnet og det tilgås via en downloadet App (IOS/Android). Appen indeholder læring indenfor salg, service, selvindsigt, samarbejde og ledelse mm. Indholdet udvikles løbende og byder på micro-læring, videoer, podcast, koncepter som “dialog i sofaen” om mental sundhed og “dagens tip”, der kommer hver dag kl. 10.00 og meget mere.

“Vi synes det er helt naturligt for os at give vores bidrag og tilbud til de hjemsendte, der ufrivilligt er havnet i dilemmaet om ikke at kunne hoppe i arbejdstøjet og gøre en forskel sammen med andre, og samtidig gerne vil finde på noget meningsfuldt at lave. Vi hører jo fra en masse, der fortæller os at modløsheden stiger dag fra dag, andre kalder det fra pressemøde til pressemøde og så tilbage til endnu en ligegyldig serie på streaming tv.” Fortæller Emil Hejlskov fra Institut for Læringsdesign og Michael van Hauen fra Actimo.  

Tilmeldingen sker nemt via tilmeldingslink, scan-koder mm. og endnu bedre ved, at deltageren selv inviterer en god ven eller kollega med via sin App.    

RESTART er et aktuelt og gratis digitalt læringsnetværk til hjemsendte på stand-by, der gerne vil holde sig skarpe og motiveret indtil de kan komme tilbage til deres arbejde. RESTART er gratis, frivilligt og udbydes af private, så deltagelse opfylder regler for hjemsendelse og lønkompensation.    

RESTART er gratis og målrettet detail, hospitality og ligende servicehverv. Du kan tilmelde dig RESTART gratis via: https://app.actimo.com/l/2npEkYuPfH

Kontakt

For mere information kontakt:                 

Emil Hejlskov - Institut for Læringsdesign, eh@ifld.dk - www.ifld.dk

Michael Mac van Hauen - Actimo, michael.vanhauen@actimo.com - www.actimo.com

Johan Stauner Bill
Skrevet af:

Johan Stauner Bill

Relateret