Tech Der Tæller

SAP

Få adgang til en række af SAPs værktøjer, bl.a. gratis adgang til Qualtrics Remote Work Pulse og SAP Ariba Discovery

SAP tilbyder følgende løsninger: 

SAP Ariba Discovery: De næste 90 dage er SAP Ariba Discovery gratis og åben for alle. SAP Ariba Discovery giver mulighed for, at hjælpe indkøbere og leverandører med hurtigt og effektivt at komme i kontakt med hinanden og dermed minimere den forstyrrelser, som forsinkede leveringer, kapacitetsudfordringer og stærkt forhøjede og forandrede forbrugsmønster skaber i en krisetid. 

Concur TripIt Pro: SAP tilbyder 6 måneders gratis adgang til Concur TripIt Pro. Værktøjet er til virksomheder med medarbejdere, der bliver nødt til at rejse og giver mulighed for at holde sig så velorienteret som muligt. Indtil 31. marts kan alle registre sig og modtage TripIt Pro i 6 måneder. 

SAP Litmos: Til virksomheder med medarbejdere i fjernarbejde eller midlertidigt på hjemmekontoret tilbyder SAP Litmos et gratis kursus: Remote Readiness & Effectivity Academy. Det er videobaseret og designet til at hjælpe med at skabe en best practice for fjernarbejde, opretholde en høj standard for mental velvære for medarbejderne og samtidig udvikle lederskab i en tid med udfordringer og mange forandringer. 

RUUM by SAP: en light-version af et projektstyrings- og samarbejdsværktøj. RUUM har lavet to tjekliste-skabeloner med udgangspunkt i the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) for at hjælpe virksomheder og privatpersoner med at planlægge, forberede og tackle COVID-19. Få adgang til de gratis tjeklister her

Remote Work Pulse by Qualtrics: hjælper virksomheder og organisationer med at forstå, hvordan deres medarbejdere har det, og hvilken hjælp de har brug for, nu da de skal til at vende sig at arbejde hjemme fra. Værktøjet hjælper dermed virksomheder med undgå medarbejder experience gaps og holde virksomhedens daglige drift på ret kurs. SAP tilbyder gratis adgang til Remote Work Pulse. Kontakt Jonas Almstrup for at høre mere: jonas.almstrup@sap.com

Relateret