Tech Der Tæller

UbiqiSense

UbiqiSenses Social Distancing Alerts & Monitoring-løsning giver mulighed for at monitorere opretholdelse af social afstand og grupper af mennesker via kunstig intelligens i IP-kameraer.

UbiqiSense tilbyder alle Dansk Industris medlemmer 10% rabat på deres Social Distancing Monitoring & Alert-løsning.

Som en reaktion på COVID-19-pandemien har UbiqiSense modificeret deres algoritmer til at kunne monitorere opretholdelse af social afstand og grupper af mennesker. Det er UbiqiSenses mål, at de på denne måde kan hjælpe virksomheder, organisationer og institutioner med at åbne hurtigere og sikkert op igen.

Med UbiqiSenses Social Distancing Alerts & Monitoring får I real-tidsdata og direkte notifikationer, når for store menneskemængder samles eller ikke opretholder en sikker afstand fra hinanden. Disse notifikationer kan sendes til security eller facility management, politi og lokale myndigheder eller vises direkte på displays og skærme.

Den opsamlede historiske data kan bruges til at måle på effektiviteten af jeres sikkerhedstiltag samt at finde flaskehalse eller steder, hvor folk ofte samles i større grupper.

UbiqiSenses algoritmer kan sættes på et hvilket som helst IP-kamera og kører således på jeres eksisterende kamerainfrastruktur uden behov for ændringer eller konfigurationer.

Læs mere om UbiqiSenses løsning her eller kontakt Ture Nilsson på ture.nilsson@ubiqisense.com for at høre mere.

Relateret