16.09.20 Tech Der Tæller Nyheder

It-sikkerhed i øjenhøjde

Deltag i DI's webinar om it-sikkerhed den 24. september og bliv klogere på, hvordan du får forankret it-sikkerhedsregler i din virksomhed.

Har du nogensinde oplevet, at det trods gentagne awareness-kampagner stadig kan være svært at få forankret it-sikkerhedsregler og -politikker blandt medarbejderne? Og ved du egentlig, om medarbejderne følger politikken eller overhovedet ved, hvad der står i den?

deltag i DI's masterclass "Sikkerhed i øjenhøjde: Hvordan får man en it-sikkerhedspolitik og -kultur der virker?", som afholdes som et webinar den 24. september kl. 14.00-15.30.

Oplægsholderne på dette webinar har undersøgt sagen meget grundigt gennem observationer hos en række virksomheder, og har konkluderet, at hvis it-sikkerhedspolitikken ikke passer ind i medarbejdernes arbejdsgang, vil de prioritere at løse deres primære arbejdsopgave over sikkerheden, og så kan man kommunikere politikken nok så mange gange.
Det er derfor overmåde vigtigt at sætte sig ind i medarbejdernes arbejdsgange og tage deres hverdag seriøst, når man udformer sikkerhedspolitikken.

På dette webinar fortæller undersøgelsens bagmænd Senior Usable Security Expert, Mads Schaarup Andersen og Distinguished Organisation Analyst, Eva Bjerrum, hvordan man kan håndtere sin it-sikkerhed og -kultur og den vej igennem få medarbejderne med på vognen. Deres indsigter er baseret på en række virksomhedscases samt den nyeste viden inden for området fra forskningen.

Relateret