06.08.20 Tech Der Tæller Nyheder

Kom godt i gang med kunstig intelligens i vores AI Garage

Har du og din virksomhed mod på at starte jeres AI rejse? Så læs med og tilmeld jer DI og Alexandra Instituttets nye AI Garage.

AI Garagen er et skræddersyet forløb, hvor DI’s medlemmer kan få hjælp af eksperter til at komme godt i gang med kunstig intelligens (AI). Hvorfor skal du og din virksomhed implementere AI? Fordi den gode AI-løsning giver et positivt udsving på bundlinjen, øger konkurrenceevnen og fremtidssikrer virksomheden. Derfor har vi bygget en AI Garage, hvor vi tager udgangspunkt i, hvor den enkelte virksomhed er, og gennem uvildig rådgivning klæder virksomhederne på til at tage de første skridt ind i arbejdet med kunstig intelligens.

Kan alle udnytte mulighederne med kunstig intelligens?

Som tommelfingerregel kan kunstig intelligens hjælpe ens virksomhed, hvis man har projekter hvor flere faktorer påvirker processen, eller hvis man har gentagelser i ens produktion eller produkt. Eksempelvis et optimering af arbejdsgange ved at lade computeren gøre det arbejde, der kan tage mange manuelle arbejdstimer.

Hvis I gerne vil vide mere, inden I beslutter, om I skal starte jeres AI-rejse, så er der flere muligheder. I kan nu deltage i infomødet om AI Garage, som afholdes i København den 16. september og i Aarhus den 17. september. Herudover tilbyder vi også få eksklusive 1:1 sparringer med DI’s konsulenter og Alexandra Instituttets specialister helt gratis.

Program for infomøderne

Kl. 13.00: Velkomst og dagens program

Kl. 13.10: Præsentation af AI garage

Kl. 13.20: Hvad er en AI garage?

Kl. 13.50: Mulighederne med AI

Kl. 14.20: Hvad skal du være opmærksom på? 5 faldgruber, du skal undgå

Kl. 14.30: Afslutning, netværk og spørgsmål

Tid: 16. eller 17. september kl. 13.00 – 15.00
Sted: I København og Aarhus
Pris: gratis
Tilmeldingsfrist: 9. september

Tilmeld dig infomødet i København her. 

Tilmeld dig infomødet i Aarhus her. 

Læs mere

Find mere information om AI Garage her. Se de tre steps, du kommer igennem i AI Garage-forløbet og se, om din virksomhed kunne få gavn af at implementere kunstig intelligens i forretningen.

Læs mere

Relateret