Afholdte webinarer

Find alle DI's afholdte webinarer omkring digitalisering, kunstig intelligens, vækstiværksættere m.m.

Skab brugervenlighed i din produktion

Få tips til digital opkvalificering af virksomhedens medarbejdere gennem øget fokus på brugervenlighed i produktionen. Varighed: cirka 1 time.

Digital forretningsudvikling med Tech-startups

Sæt dit regnskab på autopilot. Kontolink indsamler og matcher automatisk dine bilag med dine bankposteringer, så du undgår fejl og sparer tid. Varighed: cirka 2 timer.

Social Commerce: Salg via sociale medier

Er Social Commerce blot en stærk 2020-trend, eller skal sociale medier være din næste salgskanal? Bliv klogere på, hvad social commerce kan, og hvordan du kommer i gang. Varighed: cirka 1 time.

Sådan anvender du data til at træffe beslutninger

Hvad kan din virksomhed få ud af at arbejde med data? På dette webinar gør vi data og behandling af data gennem Business Intelligence (BI) spiseligt. Varighed: 1 time.

Data-driven business – hvilke nye forretningsmuligheder åbner data?

Få ny inspiration til data-dreven forretningsudvikling.Webinaret kigger ind i data-motorrummet hos rådgivervirksomheder og deres kunder. Du vil med case-eksempler få et bedre blik for, hvad I har til at ligge af data i jeres virksomheder og ude hos kunderne. Varighed: 45 min.

5 webinarer i kølvandet på DATA for GOOD Summit 2020

Se et eller flere af webinarerne: "Åbenhed og fortrolighed kan kombineres", "Borgeren kontrollerer selv sine data", "Privacy og blockchain", "GDPR-samtykke - udfordringer og alternativer" og "Forretningsudvikling ved hjælp af sundhedsdata".

Gode råd, hvis du overvejer en cyberforsikring

Lær, hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at købe en cyberforsikring, samt hvilke foranstaltninger der er vigtige at have på plads for at mindske risikoen ved cybersikkerhedshændelser. Varighed: 1 time og 40 min.

Virtual reality: Et værdiskabende salgsværktøj og redskab til kompetenceopbygning

Vær en del af en live virtual reality demonstration og oplev, hvordan du kan holde eksterne kundemøder og dele interne kompetencer i et sikkert virtuelt univers. Varighed: 1 time.

Gør din digitale virksomhed grøn

Selvom digitalisering kan fremme bæredygtighed i så godt som alle brancher, så skal man passe på at vende det blinde øje til, at digitalisering af virksomheder også i sig selv kan belaste klimaet. Varighed: 1 time.

6 webinarer om it-sikkerhed

DI, Alexandra Instituttet og InfinIT har afholdt en række webinarer om fremtidens cybersikkerhedsteknologier. Se alle seks webinarer her.

Sådan kan kunstig intelligens øge din konkurrenceevne

Er du nysgerrig på at komme i gang med at arbejde med kunstig intelligens (AI), og er du i tvivl om, hvor du skal starte? Varighed: 1 time.

Growth Hacking-metoden og datadrevne beslutningsprocesser

Med Growth Hacking-metoden kan du lave hurtige eksperimenter, der indsamler signaler fra markedet og giver et stærkere og kvalificeret beslutningsgrundlag. Varighed: 55 min.

5G og IoT

Få inspiration og praktisk viden om yderligere digital omstilling ved hjælp af 5G og IoT. Varighed: 1 time og 10 min.

Kom i gang som business angel

Få inspiration og konkrete råd til dine første investeringer i danske vækstvirksomheder. Varighed: 1 time

Likviditet og juridiske udfordringer for vækstfokuserede startups og SMV’er

Få overblik over, hvilke muligheder startups har under krisen for at overleve likviditetsmæssigt med DI, Vækstfonden og Bird & Bird. Varighed: 1 time og 15 min.

Kom i gang med kunstig intelligens

Kunstig intelligens er i den grad ved at rykke fra science fiction-filmene og ud i virksomhederne. Men hvad går teknologien egentlig ud på og hvordan kommer du i gang? Varighed: 50 min.

Offentlige kontrakter under COVID-19

Få overblik over, hvad der gælder for virksomheders kontrakter med offentlige ordregivere under COVID-19. Varighed: 45 min.