Tech Der Tæller

Gense webinaret: Sådan kan kunstig intelligens øge din konkurrenceevne

Er du nysgerrig på at komme i gang med at arbejde med kunstig intelligens (AI), og er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så se eller gense DI og Alexandra Instituttets webinar "Sådan kan kunstig intelligens øge din konkurrenceevne".

Implementering af maskinlæring eller kunstig intelligens kræver sparring og vejledning i forhold til rammesætning af projektet samt udvikling af en robust projektplan. AI Garagen er en oplagt mulighed for at få den nødvendige sparring og rådgivning.

I fobindelse med opstart af AI Garagen afholdt DI og Alexandra Instituttet et webinar, som giver dig konkrete tips og tricks til at komme i gang med at implementere kunstig intelligens i din virksomhed. Hvilke faldgruber skal du være opmærksomhed på, og hvilke fordele vil der være ved at bruge AI?

Webinaret giver samtidig en uforpligtende indflyvning til AI Garagens forskellige steps og forløb samt eksempler på forskellige mulige AI-løsninger.

Webinaret tager 1 time og er for DI-medlemmer, der er interesserede i at deltage i AI Garagen.

Læs mere om AI Garage

Dansk Industri og Alexandra Instituttet har bygget en AI Garage, hvor vi tager udgangspunkt i, hvor den enkelte virksomhed er, og gennem uvildig rådgivning klæder virksomhederne på til at tage de første skridt ind i arbejdet med kunstig intelligens. 

Læs mere om AI Garage og se de tre steps i forløbet her.

Line Haaning Anker

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4536
  • Mobil +45 4292 0282
  • E-mail lhan@di.dk

Relateret