Tech for topledere

Eksklusivt træningsforløb og netværk for topledere

Eksklusivt for topledere i din branche: Tech for topledere

Deltag i et eksklusivt træningsforløb og netværk for topledere inden for din branche gennem forløbet Tech for topledere. Bliv udfordret og få udviklet din forståelse af mulighederne i ny teknologi og digitalisering. 

Fokus for forløbet er at klæde topchefer på til at sætte sig i førersædet og favne mulighederne i digitale teknologier.

Det kræver en invitation eller en kvalificeret ansøgning at blive tilbudt en af de få pladser i hver branche. Forretningsudfordringerne, teknologifokus, cases, træning og implementering er 100 pct. branchetilpasset og med udgangspunkt i de tilmeldte virksomheder.

Kinga Szabo Christensen, Rådgivningsdirektør i Dansk Industri
Når vi ser på drivere og barrierer for øget digitalisering, begynder og slutter meget ved topledelsen. Derfor tilbyder vi et træningsforløb og netværk eksklusivt for topledere i hver af DI’s brancher. Kinga Szabo Christensen, Rådgivningsdirektør i Dansk Industri

Forløbet trækker på de fremmeste eksperter og inspirerende cases nationalt og internationalt. Formatet veksler mellem fysiske og virtuelle sessioner og afsluttes på den enkelte virksomhed med et fuldt ud individuelt implementeringsforløb, der designes i samarbejde med topdirektøren med henblik på at understøtte implementering af den nye viden i den pågældende virksomhed. Det er helt centralt for forløbet, at de deltagende topledere får adgang til et eksklusivt netværk af både peers og eksperter, der ellers sjældent er adgang til.

Det får du med hjem

  • Indsigt i digitale teknologier med relevans for din specifikke branche
  • Inspiration til at igangsætte og styre den digitale forandring i din egen virksomhed
  • Konkrete og effektive redskaber, der skaber værdi fra day one 
  • Et uvurderligt fagligt netværk

 

Vi arbejder på at lancere Tech for topledere for alle DI's brancher. Nedenfor kan du se, hvilke forløb der er åbne for tilmelding eller i gang nu. 

Peter Nyvang Lager

Peter Nyvang Lager

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3616
  • Mobil +45 2328 8365
  • Send e-mail