Tech Der Tæller

DataForBusiness: Datadrevet vækst sat på formel

Forskningsbaseret genvej til et bedste praksis data-setup. DataForBusiness værktøj og forløb hjælper jer med at skabe et fælles sprog og sætte fælles mål for arbejdet med data på tværs af hele virksomheden.

DataForBusiness er et værktøj, som giver inspiration og retning til udvikling af konkurrencekraft gennem brug af data. Med DataForBusiness får din virksomhed adgang til øjeblikkelig rapportering, et team dialog-værktøj og en lang række certificerede partnere og rådgivere.

DataForBusiness og DI

  • Instant kortlægning

Brug 30 minutter, hvorefter du modtager direkte adgang til dit interaktive dashboard med dynamisk rapportering. Benchmark dig mod de bedste, eller se hvor din virksomhed placerer sig i DataForBusiness Modenheds Matrix. 

  • Strategisk Afrapportering

Hvor langt er I nået - hvor vil I hen? Hjælp til få data forankret hvor det gælder: Rapport til bestyrelse, topledelse eller arbejdsgrupper om status og fremdrift på virksomhedens værdiskabelse med data.

  • Team dialogværktøj

Lav en team-mapping og kortlæg gaps i dit teams situationsopfattelse. Brug kortlægningen som udgangspunkt for videre dialog, til når fremtidige dataprojekter skal operationaliseres og prioriteres.

  • Planlægning, operationalisering og prioritering

Find gevinstpotentialer og barrierer. Benyt dig af værktøjets fokusområde funktion som lader dig opbygge en handlingsplan, og bliv klar til dialog med eksterne partnere og interne stakeholders.

Sådan kommer du i gang

Kontakt DataForBusiness-sekretariatet:

+45 7027 2731 / Mail: carsten@networkedbusiness.org.

Her kan du få yderligere information og evt. blive hjulpet i gang med et sponsoreret (gratis) DataForBusiness-forløb sammen med DFB-certificeret rådgiver, der passer lige netop til jeres situation og udfordringer.

Du kan også selv gå i gang sådan her:

  • Tag selv kontakt til en DataForBusiness-certificeret specialist. Du finder DataForBusiness-certificerede partnere blandt nogle af de dygtigste og mest erfarne konsulenthuse i hele landet – se en oversigt og tag evt. direkte kontakt selv på: www.dataforbusiness.org


Om DataForBusiness

DataForBusiness er et not-for-profit, forskningsbaseret, kollaborativt erhvervsfremmeinitiativ, der skal styrke virksomheders evne til at skabe værdi og øget konkurrenceevne gennem anvendelsen af data. Industriens Fond har finansieret forskningen bag projektet i samarbejde med blandt andre Copenhagen Business School. DataForBusiness-sekretariatet og løbende koordinering og udvikling af initiativet varetages af NetworkedBusiness Initiative i samarbejde med Dansk Industri. Læs mere på www.dataforbusiness.org

Relateret indhold