Tech Der Tæller

SMV:Digital hjælper virksomheder med digitale projekter

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed og til at styrke dit online salg via programmets E-Handelscenter.

SMV:Digital-programmet indeholder en række relevante tilbud i form af tilskud til indkøb af privat rådgivning, innovative sprint-forløb, kompetenceforløb, sparring og netværk samt vejledning om regulering og konkurrencevilkår.

Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

Få hjælp til digital omstilling eller e-handel med SMV:Digital

SMV:Digital

Krav til ansøgning

Få overblik over de formelle ansøgningskrav til SMV:Digital på siden her.

Hvilke tilskud kan du søge?

Du kan ansøge om tilskud på 25.000 (inkl. obligatorisk workshop) eller 100.000 kr. til indkøb af privat uvildig rådgivning til at hjælpe din virksomhed med digital omstilling eller til at styrke dit online salg. Rådgivningen kan bestå af afdækning af potentialet for investering i ny digital teknologi og hjælp til at sikre en effektiv implementering af ny digital teknologi.

Læs mere om tilskud til digital omstilling
Læs mere om tilskud til e-handel

Vejledning til e-handel

Se også vejledningsuniverset omkring e-handel på virksomhedsguiden. Her kan få vejledning til, hvordan du starter en webshop, sælger via online markedspladser, skaber opmærksomhed med digital markedsføring m.m.

Relateret indhold