DI Prisen 2024

En hyldest til vækstvirksomheder, der driver den globale omstilling inden for sundhed, klima og digitalisering.

Indstil din vækstvirksomhed til DI Prisen 2024

På DI Topmødet 2024 hylder vi nyere fremadstormende virksomheder, der driver den globale omstilling inden for sundhed, klima eller digitalisering.

I en verden, der er i konstant forandring, er det afgørende at kunne tilpasse sig, tænke nyt og være åben for at udforske ukendte veje. Dét er essensen af iværksætteri og drivkraften bag mange vækstvirksomheder.

Vigtigheden af de virksomheders udvikling kan ikke underdrives. For det er de virksomheder, der er først til at omfavne nye tankegange og teknologier og forvandle dem til kommercielle vækstkometer. Det er dem, der tør drømme stort, fordi de er drevet af passionen for at skabe forandring.

Det er dem, der tager udfordringen op og finder gode løsninger på de problemstillinger, vi står over for.

Sandheden er, at de er en del af svaret på, hvordan vi fremtidssikrer Danmark. Derfor er det årets fokus for DI Prisen 2024, og derfor inviterer vi danske vækstvirksomheder til at indstille sig og få muligheden for at pitche til DI Topmødet 2024.

Vi glæder os til at fejre og anerkende de vækstvirksomheder, der hver dag skubber grænser, skaber håb og former vores fælles fremtid.

Vinderne af DI Prisen 2023.
Foto: Christer Holte

Proces for nominering

Du skal indstille din virksomhed senest den 11. august 2024. Det gør du ved at udfylde denne formular, hvor du skal skrive en kort motivation for, at din vækstvirksomhed fortjener at vinde DI Prisen 2024. Derudover skal du uploade et kort pitch-deck med en præsentation af virksomheden på maks. 8 slides, der inkluderer følgende informationer:

  • Introduktion
  • Problem
  • Løsning
  • IP / Patent
  • Traction
  • Marked

Nedenfor kan du finde en guide til at lave det gode pitch-deck.

DI’s jury screener alle indstillede virksomheder og udvælger 10 lovende vækstvirksomheder, der forventes at deltage i et indledende pitch-arrangement i august i Industriens Hus. Til pitch-arrangementet udvælges de tre bedste pitches, som går videre til DI Topmødet, hvor de skal pitche på Danmarks største scene i erhvervslivet. DI Topmødet 2024 løber af stablen den 26. september i Bella Arena.

Se programmet her.

Hent en guide til at lave det gode pitch-deck her

Hent guide
Katrine Haahr Riisberg

Katrine Haahr Riisberg

Chefkonsulent

Alex Randrup Thomassen

Alex Randrup Thomassen

Chefkonsulent