Topmødet Live

Til DI Topmødet LIVE har vi inviteret en række spændende gæster til at give deres perspektiv på, hvordan Danmarks fremtid ser ud på den anden side af coronakrisen.

Det er også her, du møder de virksomheder, der har corona-konsekvenserne tæt inde på livet, men samtidig er klar til at rykke hurtigt og ambitiøst på den grønne omstilling og gribe ud efter nye eksporteventyr.

Og det er her, du får de dugfriske bud på situationen lige nu, og hvilken fremtid vi kigger ind i fra toppen af både dansk og europæisk politik.

Se med, og deltag på livechat, når vi blænder op for DI Topmødet LIVE med følgende gæster:

Catharina Sørensen

Vicedirektør, Tænketanken Europa

Catharina Sørensen hjælper os med at finde ud af, hvor Europa bevæger sig hen efter corona – og hvor det stiller Danmark og danske virksomheder.

Cecilie Beck

Journalist og tv-vært

Journalist og tv-vært Cecilie Beck styrer os sikkert gennem dagens program.

Christiane Vejlø

Direktør, Elektronista Media

Christiane Vejlø ved alt om digitale tendenser. Ændrer coronatidens møder og samvær i cyberspace grundlæggende ved vores digitale vaner og adfærd? Og hvad skal vi som samfund bruge erfaringerne til?

Emilie Reinhold

Indehaver, Reinhold Debat

Studerende, erhvervsdrivende og samfundsengagerede Emilie Reinhold stiller Mette Frederiksen en håndfuld skarpe spørgsmål om det, der ligger ungdommen på sinde.

Eva Steensig

Sociolog

Forbrugereksperten Eva Steensig kender os danskere. Hun ved alt om vores vaner, og hun ved, hvordan vi reagerer som mennesker og forbrugere i en krisetid.

H.K.H. Kronprinsessen

H.K.H. Kronprinsessen overrækker DI Prisen 2020 til en virksomhed, der har taget et initiativ, der både bidrager til grøn omstilling af samfundet og øger virksomhedens konkurrencekraft.

Jada

Sangerinde

Sangerinden Jada har vundet blandt andet P3’s Talentpris og Kronprinsparrets Stjernedryspris. Glæd dig til at høre et nummer fra et af de store danske musiknavne netop nu.

Lars Sandahl Sørensen

Adm. direktør, DI

DI’s 2030-plan om grøn vækst, klimapartnerskaber, overenskomster – og nu corona, hjælpepakker og genstart af dansk eksport. Hvordan ser Lars Sandahl Sørensen på virksomhedernes situation netop nu, og hvordan kommer de og hele Danmark hurtigt og stærkt ud af krisen inden og uden for landets grænser?

Lars-Peter Søbye

Formand, DI, President og CEO, COWI Holding A/S

DI’s formand Lars-Peter Søbye tænker grønt. Som formand for den tidligere regerings grønne vækstteam og for bestyrelsen i BLOXHUB og ikke mindst som CEO i COWI, kender han de store trends inden for klima og bæredygtighed.

Martin Skou Heidemann

Adm. direktør, Skou Gruppen

Engang drev Martin Skou Heidemann en tomands håndværksvirksomhed. Nu bygger Skou Gruppen et stort kulturhus baseret på FN’s Verdensmål. Hvordan bidrager byggeriet til en bæredygtig verden, og hvad er dets rolle i den grønne omstilling?

Mette Frederiksen

Statsminister

Hvordan kommer Danmark styrket ud af krisen? Og hvad svarer statsminister Mette Frederiksen til de skarpe spørgsmål fra ungdommen, som Emilie Reinhold har samlet ind?

Michael Lundgaard Thomsen

Managing Director, Aalborg Portland

Han er i spidsen for Danmarks mest CO2-udledende virksomhed, men stålsat på at bidrage til den grønne omstilling. Han var formand for et af regeringens klimapartnerskaber, og nu er han i spidsen for et af de genstartsteams, der skal hjælpe dansk eksport.

Nana Bule

Adm. direktør, Microsoft Danmark

Hvad har digitalisering, kunstig intelligens og demokratisering af data med klimaet at gøre? Temmelig meget, hvis du spørger Nana Bule fra Microsoft Danmark.

Peter Normann Nielsen

Adm. direktør, Morsø Jernstøberi

Det traditionsrige jernstøberi på Mors er taget ud på en ny, spændende rejse med en omstilling af forretningen fra den ikoniske brændeovn til fokus på nye produkter.

Søren Nielsen

CEO, Demant A/S

Salget af høreapparater faldt drastisk, da coronakrisen ramte. Men Søren Nielsen er klar til at gribe ud efter et nyt dansk eksporteventyr inden for life science.

Troels Lund Poulsen

Finansordfører, Venstre

Venstres finansordfører Troels Lund Poulsen giver sit bud på, hvordan Danmark skaber ny vækst og nye arbejdspladser i et forandret Danmark.

Ursula von der Leyen

Kommissionsformand

Hun er Europas topboss – så hvem bedre at spørge, hvordan vi styrker EU internt og i verden, hvor vi er på vej hen med den europæiske grønne omstilling, og hvor corona stiller os europæere?