Velkommen til virksomhedernes verdensmål

Verdensmålene adresserer verdens største udfordringer og er de mest ambitiøse mål, vi nogensinde har sat. Men ved du, hvad der skal til, for at vi rent faktisk kommer i mål med målene?

På Ungdommens Folkemøde den 5. og 6. september i Valbyparken giver DI dig mulighed for at gå på opdagelse i verdensmålene og blive klogere på virksomhedernes rolle og bidrag. Kig forbi vores telt, hvor du kan pille ved en pumpestation, plukke virtuelle kaffebønner, quizze mod dine venner, give gode råd til de danske virksomheder og meget mere. Samtidig kan du møde en række af vores sødeste eksperter og samarbejdspartnere, der står klar til at hjælpe dig med at spille, røre, lege og smage dig igennem de 17 verdensmål.

Udvalgte events

Du får først fri, når du har løst et verdensmål

FN’s 193 medlemslande har forpligtet sig på at nå de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling inden 2030. Tør du forpligte dig på at løse et af målene på en time? Kom til workshop om verdensmålene.

Torsdag d. 5. september 11:30-12:30 [Udsolgt - åbent for tilskuere]
Fredag d. 6. september 09:30-10:30 [Udsolgt - åbent for tilskuere]

På internettet med et handicap

Som handicappet er det ikke altid lige nemt at være på internettet. Siteimprove giver dig en hands-on oplevelse af, hvordan brugere med forskellige funktionsnedsættelser tilgår internettet.

Torsdag d. 5. september 12:30-14:00

Det smager lidt af bæredygtighed

Danske virksomheder skubber i disse år grænserne for, hvordan mad- og drikkevarer kan tænkes mere bæredygtigt. Mød Nature Preserve, der laver dehydrerede smoothies for at reducere madspild, og Aquaporin, som tryller tis og spildevand om til drikkevand.

Fredag d. 6. september 11:00-15:00

Verdensmålsbezzerwizzer

Ved du, hvad der er op og ned i den bæredygtige udvikling? Quiz mod dine venner, når Clara Halvorsen fra Verdens Bedste Nyheder udfordrer dig på din verdensmålsviden.

Torsdag d. 5. september 14:00-15:00

Kom og prøv

Peter Larsens kaffetræ

Hvor mange håndplukkede kaffebønner går der på en kop kaffe? Prøv Peter Larsens interaktive spil.

Verdensmålsbezzerwizzer

Quiz mod dine venner i paratviden om verdensmålene.

Virksomhedernes handlingstræ

Giv de danske virksomheder et kærligt skub mod en mere bæredygtig fremtid. Samarbejde med Globalt Fokus.

Verdensmålsbarometeret

Smid marmorkugler efter dit vigtigste verdensmål. Samarbejde med Globalt Fokus.

Grundfos Pipe Challenge

Kan du få vandet til at løbe rundt i et lukket rørsystem?

Little Big Things

Hvilket verdensmål vil du arbejde på at løse? Samarbejde med Verdens Bedste Nyheder.

Hvem er DI?

Dansk Industri (DI) er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Hver dag hjælper vi danske virksomheder med at vinde – herhjemme og i udlandet. Det gør vi, fordi vi tror på, at når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark. Derfor vejleder vi vores ca. 11.000 medlemsvirksomheder i alt fra personalejura, løn og overenskomster til miljø- og klimaspørgsmål, digitalisering og meget mere. Samtidig arbejder vi for at få de politiske beslutninger igennem, der giver virksomheder de bedste vilkår for at drive deres forretning og skabe vækst og velstand i Danmark.

Jesper Højberg Strebøl

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4829
  • Mobil +45 2916 4077
  • E-mail jehs@di.dk