UDGIVELSE: juni 2020

Skabelon til funktionærkontrakt - uden overenskomst

16.06.20

Opdateret med særlige ændringer

Vi har tilføjet en ny tekst om hjemmearbejde i skabelonen til funktionærkontrakt uden overenskomst i afsnittet om arbejdssted. Teksten er tilføjet både i den danske og den engelske version af skabelonen.

Den danske tekst lyder: 

1.                   Arbejdssted

1.1.               Arbejdsstedet er virksomhedens adresse.

1.2.               Du kan udføre en del af dine arbejdsopgaver fra din bopæl. Det nærmere omfang aftales med ledelsen og følger virksomhedens til enhver tid gældende retningslinjer herom. Virksomheden stiller de fornødne arbejdsredskaber til rådighed i forbindelse med hjemmearbejdspladsen, herunder internetopkobling. Muligheden for at arbejde fra din bopæl anses som et redskab til fleksibilitet og forudsætter, at hjemmearbejde er foreneligt med dine arbejdsopgaver og behovet for tilstedeværelse i virksomheden. Ved hjemmearbejde skal du overholde samme regler, som i øvrigt gælder for ansættelsesforholdet, herunder IT-sikkerhed og behandling af persondata. Muligheden for hjemmearbejde vil til enhver tid kunne inddrages, såfremt ledelsen ønsker det.

Læs mere

Beskrivelse

Med DI’s skabelon kan du skræddersy en ansættelseskontrakt til funktionærer, som lever op til virksomhedens oplysningsforpligtelser efter lovgivningen. Samtidig guider formularen dig igennem et valg om de mest udbredte aftalevilkår og foreslår, hvordan de enkelte afsnit kan formuleres i den endelige aftaletekst.

Formularen giver dig også mulighed for at tilpasse ansættelseskontrakten til individuelle aftalevilkår og virksomhedens personalepolitik.

Vælg selv, om du vil udfylde formularen og få kontrakten på dansk eller engelsk. Vælg udgave herunder.

For medlemmer

For medlemmer

Du skal være logget ind for at få adgang til siden

Log ind Opret bruger