UDGIVELSE: september 2019

Skabelon til opsigelse

23.03.20

Opdateret med særlige ændringer

Skabelonen til opsigelse er blevet opdateret

Den engelske version af skabelonen til opsigelse er blevet opdateret, og 32 af de største overenskomster er blevet integreret i skabelonen. Skabelonen tilpasser sig nu krav i lovgivning og reglerne i industriens overenskomster, Fællesoverenskomsten, transportoverenskomster, serviceoverenskomster og mange andre.

Både den danske og engelske version af skabelonen til opsigelse er opdateret, så skabelonen indeholder reglerne for afholdelse af ferie ved medarbejderens fratrædelse efter 1. september 2020.

Skabelonen til opsigelse er blevet opdateret.

Læs mere

Beskrivelse

Med DI’s skabelon til opsigelse kan du skræddersy en opsigelse til en medarbejder og være sikker på, at opsigelsen indeholder alle de relevante informationer.

Opsigelsen omfatter alle typer medarbejdere, såvel funktionærer som ikke-funktionærer samt overenskomstdækkede og ikke-overenskomstdækkede medarbejdere.

Skabelonen indeholder oplysninger fra 32 af de største overenskomster, herunder industriens overenskomster, Fællesoverenskomsten, transportoverenskomster, serviceoverenskomster m.fl.

Du vælger selv, om du vil udfylde formularen og have opsigelsen på dansk eller engelsk.

OBS. De 32 overenskomster er endnu ikke integreret i den engelske version. DI forventer, at det sker i starten af november 2019.

Vælg den danske eller engelske udgave herunder.

For medlemmer

For medlemmer

Du skal være logget ind for at få adgang til siden

Log ind Opret bruger