3D print er kommet for at blive

Ingeniørvirksomheden DAVINCI oplever, at 3D-print har øget virksomhedens omsætning fra 5% til 30%, og skabt mange nye muligheder. Læs her hvordan 3D-print har ført til øget omsætning, og hvordan DAVINCI har anvendt 3D-print til karosseriet af en racerbil.

Ingeniørvirksomheden DAVINCI har tilknyttet en 3D-print afdeling, og det har for alvor sat gang i omsætningen for virksomheden:

- I vores tilfælde er andelen af vores omsætning i 3D-print afdelingen steget fra ca. 5 procent til omkring 30 procent inden for de sidste år. Det er et tal, der fortsat vokser. Folk får i højere grad øjnene op for muligheden for at producere færdige emner via 3D-print, fortæller Søren Andersen, Sales Manager i DAVINCI.

I vores tilfælde er andelen af vores omsætning i 3D-print afdelingen steget fra ca. 5 procent til omkring 30 procent inden for de sidste år. Søren Andersen

3D-print giver mange muligheder

Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan 3D-printes. DAVINCI har blandt andet haft kunden High Class Racing, som ønskede et 3D-print af et karosseri til en racerbil. De mange muligheder med 3D-print er væsentlige for fremtidens industri:

- Der er utroligt mange muligheder med 3D-print. Nu kan vi også se, at uddannelsesinstitutionerne virkelig er i gang med at uddanne de studerende til at bruge 3D-print. Det er væsentligt for industrien fremover, at man har et dybere kendskab til de muligheder, der er for at anvende 3D-print, uddyber Søren Andersen.

3D-print er altså kommet for at blive.

Kort om DAVINCI

DAVINCI er en ingeniørvirksomhed grundlagt i 2000, som er specialiseret inden for 3D-print, HP 3D-printere og engineering. De indgår både i komplette projekter og delprojekter.

Relateret indhold