Vi rådgiver dig

Administrative robotter (RPA)

Administrative robotter, også kaldet Robotic Process Automation (RPA), er ikke en fysisk robot, men derimod en software, som er designet til at automatisere repetetive og rutineprægede processer af høj volumen

Carglass har skabt stor vækst med administrative robotter. I denne video giver de gode råd til dig, der overvejer at gå i gang.

Den administrative robot er bygget op omkring en software, som kan udføre de samme arbejdsgange som et menneske. Robotternes software er baseret på den normale brugeradfærd og efterligner derfor de menneskelige handlinger til betjening af systemerne.

Administrative robotter er en relevant teknologi for alle virksomheder, der har repetitive processer. Helt konkret har vi i DI’s medlemskreds set eksempler på virksomheder, som har benyttet robotsoftwaren frem for manuelle ressourcer inden for HR-opgaver, som for eksempel on-boarding, finans- og økonomiopgaver og kundepleje.

DI hjælper virksomheder i gang

I DI afholder vi kurser, deler viden og rådgiver virksomheder, der ønsker at komme i gang med administrative robotter. Det gør vi med støtte fra Industriens Fond og fordi, vi tror på, at der er store potentialer i øget automatisering - særligt for danske SMV'er. 

Hvad er RPA? 

I denne video kan du finde ud af, hvad RPA er og hvordan, det egentligt fungerer. Du får en forklaring på teknologien bag samt inspiration til, hvordan du selv kommer i gang med RPA. 

Peter Nyvang Lager

Peter Nyvang Lager

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3616
  • Mobil +45 2328 8365
  • E-mail petl@di.dk

Relateret indhold