Vi rådgiver dig

Administrative robotter (RPA)

Administrative robotter, også kaldet Robotic Process Automation (RPA), er ikke en fysisk robot, men derimod en software, som er designet til at automatisere repetetive og rutineprægede processer af høj volumen

Den administrative robot er bygget op omkring en software, som kan udføre de samme arbejdsgange som et menneske. Robotternes software er baseret på den normale brugeradfærd og efterligner derfor de menneskelige handlinger til betjening af systemerne.

Administrative robotter er en relevant teknologi for alle virksomheder, der har repetitive processer. Helt konkret har vi i DI’s medlemskreds set eksempler på virksomheder, som har benyttet robotsoftwaren frem for manuelle ressourcer inden for HR-opgaver, som for eksempel on-boarding, finans- og økonomiopgaver og kundepleje.

Brug DI

DI tilbyder medlemsvirksomhederne muligheden for at lære og forstå, hvordan administrative robotter kan give store ressourcemæssige fordele, men også at dele deres viden med andre virksomheder for at fremme det organisatoriske og økonomiske potentiale.

Peter Nyvang Lager

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3616
  • Mobil +45 2328 8365
  • E-mail petl@di.dk