28.08.20 Vi rådgiver dig Nyheder

New York Climate Week i nye klæder

Til september bliver to af verdens største klimaevents, Climate Week og FN’s generalforsamling i New York City, ikke som mange stats- og regeringschefer, virksomheder, klimaeksperter og NGO’er kender dem. Begge aktiviteter vil være virtuelle og det åbner nye muligheder for danske virksomheder. DI og State of Green inviterer i år alle danske virksomheder til at deltage i klimaugen, lade sig inspirere, præge debatten og undersøge nye spændende afsætningsmuligheder i USA.

Den tredje tirsdag i september, har statsoverhoveder og ledere fra hele verden samles i 74 år i New York City til FN’s generalforsamling, for at give sit syn på relevante internationale, finansielle og politiske sager. Dette skulle også være tilfældet i år, hvor FN’s generalforsamling kan fejre 75 års jubilæum under verdens største klimauge, Climate Week New York, som løber af stablen fra den 21.-27. September 2020 for 11. gang. Corona-pandemien påvirker også New York og i år vil både FN’s generalforsamling og klimaugen afholdes virtuelt.

Climate Week i nye klæder

Klimaugen er de seneste år vokset massivt i størrelse og i betydning og samler hvert år flere tusind klimaeksperter, politiske beslutningstagere og erhvervsledere fra hele verden, for at drøfte global bæredygtighed. Dette sker i år ved store såvel som små virtuelle events, debatter og workshops – alle med det formål at drøfte, hvordan regeringer og virksomheder kan gøre mere for at hjælpe den grønne omstilling på vej. DI er for syvende år aktive under klimaugen for at bane vejen for danske virksomheder til et spændende virtuelt event.

Danske løsninger i høj kurs

Under klimaugen bliver grøn og bæredygtig omstilling drøftet på tværs af byen, og virksomheder er i den grad en del af løsningen. Grøn viden er i høj kurs og klimaugen er et unikt udstillingsvindue for danske virksomheder, for bæredygtige byer starter med bæredygtige læsninger. Mange danske virksomheder har knækket koden til hvordan løsninger kan tilpasses og kopieres i nye markeder, med fokus på at skræddersy løsninger til en bys specifikke behov.

DI og State of Green inviterer til virtuelt klimauge event

Tirsdag den 22. september 2020 inviterer DI’s kontor i New York, State of Green og New York State Energy Research and Development Authority (NYSERDA) til det største danske virtuelle Climate Week event i samarbejde med ledende amerikanske aktører, og du er inviteret med. Se programmet og tilmeld dig HER.

DI i USA

DI's kontor i New York har mange års erfaring som strategisk sparringspartner for danske virksomheder i USA. Gennem vores lokale tilstedeværelse, store netværk og opsøgende arbejde kan vi generere resultater, der kan mærkes på bundlinjen. I USA gør DI også en ekstra indsats for at assistere det grønne Danmark. Danish Cleantech Hub New York er et offentlig-privat samarbejde mellem DI og State of Green , som både virksomheder, offentlige myndigheder og forskningsinstitutioner kan benytte. Læs mere her:

Danish Cleantech Hub New York
Louis Funder

Louis Funder

Generel Manager, US

  • Direkte +45 3377 3784
  • Mobil +12028132276
  • E-mail lfk@di.dk