09.04.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Danske løsninger kan sætte retningen for den grønne omstilling i USA - Deltag i DI's US Climate Action Week event

I forbindelse med Biden’s Leaders Summit, afholder DI i samarbejde med ROCKWOOL International og som del af US Climate Action Week, et virtuelt og transatlantisk event, for at kaste lys på debatten om byggesektorens rolle i den grønne genopretning af økonomien og den grønne omstilling i USA.

USA's nye klimaambitioner 

Med Præsident Biden ved roret har USA for alvor sat klima på dagsordenen. Allerede på sin første dag annoncerede Biden, at USA formelt ville indtræde i Paris aftalen igen, som tidligere præsident, Donald Trump, havde meldt USA ud af 4 år forinden.

Udover USA’s genindmelding i Paris aftalen, har Biden også præsenteret en ny plan hvor der er afsat 2000 milliarder dollars til infrastruktur og den grønne omstilling. For at vise at sit ord er af alvor, har Biden inviteret 40 verdensledere ind, heriblandt Danmark, til Leaders Summit on Climate, for at tale om de presserende klimaudfordringer verdenen står overfor, hvilke tiltag der skal sættes i spil, og hvilke økonomiske fordele der er ved en grøn fremtid.  

I forbindelse med Leaders Summit, annoncerede Climate Group, en international non-profit organisation, US Climate Action Week. Ugen finder sted for første gang fra den 19.-23. april 2021 og er en platform for mere end 100 internationale events.

Deltag i DI's US Climate Action Week event

DI deltager i US Climate Action Week og afholder i samarbejde med ROCKWOOL International, eventet ’Build Back Greener – Green Recovery Strategies for the Building Sector’. Her vil amerikanske og danske eksperter på tværs af byggesektoren diskutere hvilke strategier der skal til for at løfte innovation og offentlig-private partnerskaber, for at skabe grønne jobs og hjælpe USA med at nå deres 2030 klimamål.

Deltag i eventet og hør talere fra blandt andet ROCKWOOL International, VELUX, New York Energy Research and Development Authority (NYSERDA), New York City Economic Development Corporation (NYCEDC) og C40 Cities, give deres bud på grønne genopretningsstrategier for byggesektoren i USA.

Eventet fandt sted den 20. april og du kan nu gense hele webinaret HER

Gense DI's US Climate Action Week event

HER
Mille Munksgaard

Mille Munksgaard

Consultant

Relateret