Brasilien

DI's kontor i Brasilien kan hjælpe med at etablere din virksomhed på det brasilianske marked.

Sådan hjælper vi jer i Brasilien

DI har omfattende erfaring med at udvikle helstøbte strategier i tæt samarbejde med virksomheder i Danmark, som vil opnå fodfæste på det brasilianske marked. Via DI's kontor i Sao Paulo kan DI hjælpe jeres virksomhed med at komme godt fra start - første gang og effektivt. 

Vækstpotentialet i Brasilien er stort og mulighederne for danske virksomheder enorme. Brasilien er lige nu verdens syvendestørste økonomi og har en befolkning på mere end 200 millioner. For tiden oplever landet en positiv udvikling. Konstant vækst og et stabilt politisk klima betyder, at Brasilien i dag kan tilbyde interessante muligheder for danske investorer og virksomheder.

På trods af de lovende udsigter er Brasilien imidlertid også et udfordrende marked, og landet er således blot nr. 109 ud af 190 på Verdensbankens Doing Business liste. Den lave placering skyldes især kompleksiteten forbundet med at trænge ind og drive virksomhed på det brasilianske marked.

DI er jeres partner i Brasilien. Når strategien og potentialet for jeres virksomhed i Brasilien er kortlagt, kan I vedblive at benytte DI's kontor som et effektivt brohoved til jeres aktiviteter på markedet. 

 

Ønsker du at få del i det brasilianske marked, giver DI følgende råd:

  • Undervurder ikke udfordringerne ved at få din virksomhed etableret i Brasilien – lad DI hjælpe dig afdække markedet og udforme din strategi.
  • Lær sproget, for kun relativt få brasilianere taler engelsk - dette gælder især ved den påkrævede myndighedskontakt.
  • Byg et netværk – DI kan hjælpe med kontakt til andre danske virksomheder i Brasilien, så din virksomhed kan lære af deres erfaringer.
  • Sørg for, at du sætter dig ind i de skattemæssige forhold – der er 70 forskellige skatter i Brasilien, der skifter fra region til region.
  • Sørg for, at din strategi er baseret på grundige analyser af dine konkurrenter i markedet – du konkurrerer måske imod konkurrenter, der sælger uden faktura og skatter.
  • Placering i Brasilien er en nøglefaktor – landet er stort, så både infrastruktur og forretningsmiljø kan variere betydeligt fra region til region.
  • Det juridiske system i Brasilien er en jungle, så sørg for, at du tilknytter en dygtig advokat.
 
DI kan hjælpe med det hele. Ring allerede i dag - en succes ude starter med en dialog hjemme.
 

Vi udbyder disse ydelser

Full Administration

Brasiliens bureaukrati er legendarisk, og alene skattesystemet pålægger virksomhederne mere end 50 forskellige typer af skatter og afgifter. At drive virksomhed i Brasilien kræver derfor mange ressourcer, og egen tilstedeværelse er helt afgørende for succes. For at hjælpe DI’s medlemmer med dette dilemma på en omkostningseffektiv måde har DIBD udviklet et koncept, vi kalder Full Administration.
 
Med Full Administration tager vi os af det administrative bøvl, mens din virksomhed kan fokusere på salg og udvikling af markedet. Via vores brasilianske kontor får du alle fordelene ved at være lokalt repræsenteret i Brasilien uden at skulle foretage en dyr og tidskrævende investering. Desuden kan du få assistance til juridiske og administrative udfordringer, der typisk opstår ved en etablering på det brasilianske marked.
 
Full Administration omfatter alle nedenfor nævnte services. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan DI kan hjælpe jer i Brasilien. 

Infrastruktur, juridisk assistance og services

Fra DI's kontor i Sao Paulo kan I få adgang til fuldt møblerede kontorfaciliteter i Sorocaba, inklusiv mødelokale, samt adgang til telekommunikation, parkering og receptionist.  

Vi yder også juridisk assistance i forbindelse med forhandlinger og kontraktudarbejdning med brasilianske partnere, samt assistance i forbindelse med håndtering af import og eksport i Brasilien.  

Yderligere kan DI i Sao Paulo hjælpe med finansiel rådgivning og introduktion til eksterne finansieringskilder, samt adgang til kontorets omfattende netværk af brasilianske forretningsfolk, og sparring i forbindelse med erhverv i Brasilen.

Registrering

Registrering og implementering af danske datterselskaber og andre former for etableringer i Brasilien, inklusiv importør-/eksportørregistrering af virksomheden (SISCOMEX eller Radar) og andre tilladelser og godkendelser, som kræves af de brasilianske myndigheder. 

Hel eller delvis administration af danske datterselskaber og andre former for etablering i Brasilien, for eksempel bogføring, regnskabspraksis, sekretærbistand, kommunikation med de brasilianske myndigheder, lønsystemer osv. 

Rekruttering af lokal medarbejder

Rekruttering af lokal medarbejder, der formelt ansættes og ledes af DI’s kontor i Brasilien.
Udarbejdelse af medarbejderkontrakter i henhold til brasiliansk lovgivning og standarder

Regnskab, bogføring og administration

På kontoret i Sao Paulo har vi et hold af eksperter i regnskab og administration i Brasilien klar til at hjælpe din virksomhed igennem de største forhindringer. Så slipper du selv for at hyre dyre medarbejdere, indtil det kan betale sig.

Kontakt DI i Brasilien

Rua Riachuelo 460
18035-330 Sorocaba, Sao Paulo

Telefon:+55 15 3231-6330
Åbningstider:

Se kontor
Jeppe Falck

Jeppe Falck

Chef for DI International Business Development

  • Direkte +45 3377 3944
  • Mobil +45 3016 6505
  • E-mail jefa@di.dk

Relateret indhold