DI i Indien

DI’s kontor i Mumbai har siden 2008 assisteret danske virksomheder på det indiske marked. Hvert år hjælper vi danske virksomheder med alt fra markedsundersøgelser til rekruttering af lokale medarbejdere samt etablering af datterselskaber. Vi har de lokale kompetencer, der sikrer din virksomhed det bedste udgangspunkt på det indiske marked.

Vi Rådgiver Dig

DI er med jer gennem hele internationaliseringsrejsen.

Vores strategiske løsninger sikrer den korteste og mest optimale vej til succes for din virksomhed. Alle vores løsninger er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov. Udover DI's medlemsservice, tilbyder vi forskellige ydelser til hvert trin, uanset hvor i processen jeres virksomhed befinder sig.

Feasibility Studies

DI Indien kan gennemføre et Feasibility Study sammen med virksomheder, der vil undersøge og planlægge etablering af forretning i et givent marked.

Studiet kan finansieres gennem NOPEF. DI og NOPEF har et mangeårigt samarbejde, og har gode erfaringer med at gennemføre denne slags studier, der sikrer at virksomheden får succes på det givne marked.

DI støtter virksomheden i hele processen med ansøgning, projektledelse, etablering af kontakter, besøg i markedet, udfærdigelse af studie og forretningsplan, herunder al nødvendig dokumentation.

Markedsanalyse

Vi kan hjælpe din virksomhed med at træffe beslutninger på et oplyst grundlag ud fra en struktureret markedsundersøgelse af jeres produkt på det indiske marked.

Vores markedsundersøgelse er en skræddersyet proces, hvor vi afdækker, om der er et potentiale for jeres produkt i Indien. I samarbejde med jer, involverer vi de vigtigste interessenter for at skabe en større indsigt i områder, som I mener skal belyses. Det kunne være jeres produkts applikation på det indiske marked, jeres prisfastsætning, hvilke skatter og afgifter produktet vil være underlagt, en oversigt over de tætteste konkurrenter eller noget helt andet.

Partnersøgning

Hvad enten I ønsker en partner til et forretningsforetagende, eller bare en distributør af jeres produkter, så kan DI Indien assistere.

Grundig og fokuseret ’on the ground’ søgeproces efter indiske partnere – både distributører og leverandører. Vi bruger vores lokale netværk og knowhow til at finde den optimale samarbejdspartner, der forstår sig på den danske forretningskultur. Dermed får I det bedste udgangspunkt til at etablere en langvarig relation i Indien. DI kan desuden deltage på diverse møder med potentielle partnere for at sikre en gnidningsfri dialog.

Virksomhedsoprettelse

Etablering af indisk datterselskab - En permanent tilstedeværelse i Indien gør det muligt for jeres virksomhed at skalere jeres forretning hurtigt og effektivt, men det kan være en besværlig proces. DI Indien har løsningen.

DI India har stor erfaring med etablering af danske datterselskaber i Indien, herunder fordele og ulemper ved de enkelte selskabsformer. Herudover leder vi selve etableringsprocessen, der hurtigt kan virke bureaukratisk og papirtung – dette inkluderer blandt andet en lang række af dokumenter fra Danmark, der skal oversættes, notariseres og apostilepåtegnes. DI India’s adresse kan bruges som juridisk adresse, såfremt virksomheden ikke har udvalgt et kontor endnu.

Rekruttering

At ansætte de rette medarbejdere er fundamentalt for virksomhedsdriften. Lokale indiske medarbejdere er en værdifuld ressource vi kan hjælpe dig med at drage nytte af.

DI Indien har – sammen med særligt udvalgte headhuntere – solid erfaring i at rekruttere indiske medarbejdere med de rette faglige, personlige, kulturelle og kommunikative kompetencer efter netop jeres krav. Såfremt virksomheden har særlige tests eller cases der ønskes udført kan disse inkluderes.

Eksempelvis har mange danske virksomheder stor succes med at have indiske ingeniører ansat til at lave komplicerede beregninger for deres danske selskab.

Hosting

Har I ikke et selskab i Indien, men vil gerne have egne lokale ’Boots on the Ground’? Så kan I ansætte medarbejdere gennem DI Indien og vores "Own Man In"-ydelse.

Hosting af ansatte ("Own Man In India")

DI’s populære ansættelses-løsning, hvor virksomheden kan opnå at have egne folk lokalt tilstede ansat via DI Indien. Virksomheden sparer derfor tid på administrativt bøvl og opnår fuld compliance med indisk ansættelses- og skattelovgivning. Dette er en ideel løsning for virksomheder, der har brug for at have nogle få ansatte i Indien (fx til forretningsudvikling/salg mv.).

Kontorfaciliteter

DI’s populære ansættelses-løsning, hvor virksomheden kan have lokale medarbejdere ansat i Indien via DI Indien. Virksomheden sparer derfor tid på administrativt bøvl og opnår fuld compliance med indisk ansættelses- og skattelovgivning. Dette er en ideel løsning for virksomheder, der har brug for at have nogle få ansatte i Indien (f.eks. til forretningsudvikling, salg eller noget helt tredje) til en blød opstart i Indien.

Dermed er det ikke nødvendigt for jeres virksomhed at have etableret et selskab, da medarbejderen er ansat af DI Indien.

Selskabsadministration

Administration af indisk datterselskab - Slip for bøvlet med lokale skatter, dokumentation og complience i jeres indiske selskab og overlad det til DI Indien.

DI Indien kan også tage sig af den tidskrævende og bureaukratiske drift af danske datterselskaber i Indien. Vi kan varetage selskabets compliance ift. myndigheder, medarbejdere, skat, eller ’oversætte’ tal til moderselskabet. DI’s specialiserede ekspertteam kan tage sig af disse opgaver, så virksomheden sparer ressourcer til administration, og i stedet kan fokusere på at udvikle forretningen i Indien og med fuld tryghed for effektiv compliance af de komplicerede regler.

Hold dig opdateret

Kontakt DI i Indien

Town Centre 2, 3rd floor, Unit 305
Andheri-Kurla Road
Andheri East
Mumbai 400 059

Telefon:+91 9930562761
Åbningstider:Mandag til fredag kl. 9:00 til 18:30

Se kontor
Bente Toftkær

Bente Toftkær

Director, DI India office

  • Direkte +45 3377 3831
  • Mobil +45 2946 7169
  • Send e-mail  
Robert Jensen Brink

Robert Jensen Brink

Head of Business Development, DI India

  • Direkte +45 3377 3971
  • Mobil +91 99305 62729
  • Send e-mail  
Tobias Hansen

Tobias Hansen

Konsulent

Frederik Hyldgaard Thomsen

Frederik Hyldgaard Thomsen

Praktikant