Indien

DI’s kontor i Indien har siden 2008 assisteret danske virksomheder på det indiske marked.

Sådan hjælper vi jer i Indien

Det indiske marked byder på store muligheder for danske virksomheder en lang række sektorer – men byder også på betydelige udfordringer. For at kunne udnytte potentialet skal disse udfordringer håndteres effektivt. DI’s team i Mumbai står klar med hands-on erfaring, viden og netværk til at hjælpe netop din virksomhed i gang på det kæmpe og komplekse indiske marked.
 
Alt afhængigt af, hvilket stadie jeres virksomhed befinder sig på i forhold til at angribe Indien, kan DI India bistå med effektiv rådgivning og værktøjer... 
  • Skal din virksomhed finde distributører til at sælge jeres B2B eller B2C varer i Indien? Skal I finde producenter?
  • Vil I sælge til indiske købere via e-handel?
  • Har I allerede set et potentiale, og vil i gang med egne folk til salg og forretningsudvikling ’on the ground’ uden bøvl? Har I brug for et indflytningsklart set-up kontorset-up hos DI?
  • Skal I ’blot’ rekruttere effektivt, så I får de ansatte?
  • Vil I etablere eget datterselskab – og har brug for kyndig vejledning gennem hele processen? Og brug for at få styr på den løbende compliance og økonomistyring af selskabet?

Så kontakt DI's dansk-indiske kontorchef, Kunal Singla, i Mumbai (men ofte hjemme i Danmark) for en snak om, hvordan DI kan assistere jer i Indien.

DI's kontor i Mumbai - Indiens finansielle centrum 

DI's kontor ligger i Mumbai's store erhvervsdistrikt Andheri, tæt på den international lufthavn samt gode hoteller/restauranter. Kontoret er holdt i lyst nordisk look, og har gode arbejdsstationer og mødefaciliteter.
 

Vi udbyder disse ydelser

Partner- og Distributørsøgning

Grundig og fokuseret search-proces ’on the ground’ efter indiske partnere – både distributører og leverandører. Søgningen tager afsæt i DI’s partner search værktøj, så virksomheden får det bedste udgangspunkt for at finde den rigtige partner. DI’s team kan deltage på møder med de potentielle partnere.

Rekruttering

DI Indien har – sammen med særligt udvalgte headhuntere – solid erfaring i at rekruttere indiske medarbejdere med de rette faglige, personlige, kulturelle og kommunikative kompetencer. Såfremt virksomheden har særlige tests mv., kan disse inkluderes.

Hosting af ansatte (Own Man in India)

DI’s populære ansættelses-løsning, hvor virksomheden kan opnå at have egne folk ’on the ground’ ansat via DI Indien. Virksomheden sparer derfor administrativt bøvl og opnår fuld compliance med indisk ansættelses- og skattelovgivning. Ideel løsning for virksomheder der har brug for at have nogle få ansatte i Indien (fx til forretningsudvikling/salg mv.).

Etablering af indisk datterselskab

DI India har stor erfaring i at rådgive virksomheder ift. selskabsetablering i Indien, herunder fordele/ulemper ved de enkelte selskabsformer. Herudover projektleder vi selve etableringsprocessen, der er bureaukratisk og papirtung – herunder med en række dokumenter fra Danmark, der skal notarisere og apostilelpåtegnes. DI India’s adresse kan bruges som juridisk adresse.

Administration af indisk datterselskab

DI India kan også tage sig af den tidskrævende og bureaukratiske af drift af danske datterselskaber overalt i Indien. DI India tager sig af varetager selskabets compliance ift. myndigheder, medarbejdere, skat, ’oversætte’ tal til moderselskabet mv. DI’s specialiserede ekspertteam kan sig af disse opgaver, så virksomheden sparer ressourcer til administration, og i stedet fokusere på at udvikle forretningen i Indien og med fuld tryghed for effektiv compliance.

Kontakt DI i Indien

DI India (DIBD OMII Consulting Pvt. Ltd.)
Town Centre 2, 3rd floor, Unit 305
Andheri-Kurla Road
Andheri East
Mumbai 400 059

Telefon:+91 9930562761
Åbningstider:Mandag til fredag kl. 9:00 til 18:30

Se kontor

Kunal Singla

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4525
  • Mobil +919930562761
  • E-mail kusi@di.dk