Indien

DI’s kontor i Indien har siden 2008 assisteret danske virksomheder på det indiske marked.

Sådan hjælper vi jer i Indien

Det indiske marked byder på store muligheder for danske virksomheder indenfor en lang række sektorer – men også på betydelige udfordringer. For at kunne udnytte potentialet skal disse udfordringer håndteres effektivt. DI’s team i Mumbai står klar med hands-on erfaring, viden og netværk til at hjælpe netop din virksomhed i gang på det kæmpe og komplekse indiske marked.
 
Alt afhængigt af, hvilket stadie jeres virksomhed befinder sig på, kan DI India bistå med effektiv rådgivning og værktøjer... 
  • Skal din virksomhed finde distributører til at sælge jeres B2B eller B2C varer i Indien? Skal I finde producenter?
  • Vil I sælge til indiske købere via e-handel?
  • Har I allerede set et potentiale, og vil i gang med egne folk til salg og forretningsudvikling ’on the ground’ uden bøvl? 
  • Har I brug for et indflytningsklart kontorset-up hos DI?
  • Skal I ’blot’ rekruttere effektivt, så I får de rette ansatte?
  • Vil I etablere eget datterselskab - og har brug for kyndig vejledning gennem hele processen, samt hjælp til håndtering af den løbende compliance og økonomistyring af selskabet?

Har jeres virksomhed en eller flere af disse overvejelser er I velkommen til at kontakte vores team i Mumbai og få en uforpligtende snak om hvordan DI kan hjælp jer med at træffe en go’ beslutning.

 

DI's kontor i Mumbai - Indiens finansielle centrum 

DI's kontor ligger i Mumbai's store erhvervsdistrikt Andheri, tæt på den internationale lufthavn samt med omkringliggende gode hoteller og restauranter. Kontoret er holdt i en lys nordisk stil med gode arbejdsstationer og mødefaciliteter.
 

Vi udbyder disse ydelser

Partner- og Distributørsøgning

Grundig og fokuseret ’on the ground’ search-proces efter indiske partnere – både distributører og leverandører. Søgningen tager afsæt i DI’s partner search værktøj, så virksomheden får det bedste udgangspunkt for at finde den helt rigtige partner. DI’s team kan desuden deltage på diverse møder med potentielle partnere.

Rekruttering

DI Indien har – sammen med særligt udvalgte headhuntere – solid erfaring i at rekruttere indiske medarbejdere med de rette faglige, personlige, kulturelle og kommunikative kompetencer. Såfremt virksomheden har særlige tests mv., kan disse inkluderes.

Hosting af ansatte (Own Man in India)

DI’s populære ansættelses-løsning, hvor virksomheden kan opnå at have egne folk lokalt tilstede ansat via DI Indien. Virksomheden sparer derfor tid på administrativt bøvl og opnår fuld compliance med indisk ansættelses- og skattelovgivning. Dette er en ideel løsning for virksomheder, der har brug for at have nogle få ansatte i Indien (fx til forretningsudvikling/salg mv.).

Etablering af indisk datterselskab

DI India har stor erfaring i at rådgive virksomheder ift. selskabsetablering i Indien, herunder fordele og ulemper ved de enkelte selskabsformer. Herudover projektleder vi selve etableringsprocessen, der er bureaukratisk og papirtung – dette inkludere bl.a. en lang række af dokumenter fra Danmark, der skal notariseres og apostilelpåtegnes. Desuden kan DI India’s adresse kan bruges som juridisk adresse.

Administration af indisk datterselskab

DI India kan også tage sig af den tidskrævende og bureaukratiske drift af danske datterselskaber i Indien. DI India varetager selskabets compliance ift. myndigheder, medarbejdere, skat, ’oversætte’ tal til moderselskabet mv. DI’s specialiserede ekspertteam kan tage sig af disse opgaver, så virksomheden sparer ressourcer til administration, og i stedet kan fokusere på at udvikle forretningen i Indien og med fuld tryghed for effektiv compliance.

Kontakt DI i Indien

DI India (DIBD OMII Consulting Pvt. Ltd.)
Town Centre 2, 3rd floor, Unit 305
Andheri-Kurla Road
Andheri East
Mumbai 400 059

Telefon:+91 9930562761
Åbningstider:Mandag til fredag kl. 9:00 til 18:30

Se kontor
Bente Toftkær

Bente Toftkær

Director, DI India office

  • Direkte +45 3377 3831
  • Mobil +45 2946 7169
  • E-mail bet@di.dk

Relateret