Kina

Få nyheder, information, markedsanalyser, hjælp til opstart og forretningsudvikling, adgang til partnere, netværk, messer og fremstød i Kina og meget mere.

Sådan hjælper vi jer i Kina

Centrum for aktiviteterne i DI-Asia Base er kontoret placeret i centrum af Shanghai. Kinas kommercielle hjerte er hjemsted for godt 24 millioner mennesker, og det er det mest modne marked i Kina, når det gælder salg af vestlige produkter og services.

Kommerciel aktivitet i Kina er, på trods af det enorme potentiale, stadig påvirket af en del udfordringer for udenlandske virksomheder. Hos DI's kontor i Shanghai hjælper vi med at nedbryde den kulturelle og til tider bureakratiske ’kinesiske mur’.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et ’Full Service’-kontor, hvorfra din virksomhed får adgang til vores forretningslicens og kontorfællesskab, og hvor vi varetager alt fra ansættelseskontrakt, regnskabskontrol, rekruttering af lokal arbejdskraft og management support. Det sikrer, at din virksomhed kan komme effektivt, sikkert og ikke mindst hurtigt fra start.
 

Vi udbyder disse ydelser

Sikker opstart på det kinesiske marked

DI’s kontor i Shanghai tilbyder et ’Full Service’-kontor, der sikrer en tryg og hurtig opstart for din virksomhed på det kinesiske marked. Vi varetager alt fra ansættelseskontrakt, regnskabskontrol, rekruttering af lokal arbejdskraft og management support. Din virksomhed samt jeres kinesiske repræsentanter vil få adgang til både vores forretningslicens og kontorfællesskab.

Own Man in China

Nem og hurtig opstart for din virksomhed med DI’s Own Man in China-koncept.

I Kina er det et lovkrav, at alle udenlandske virksomheder skal ansøge om en forretningslicens, der passer specifikt til deres aktiviter i landet, for at kunne etablere sig som en lovmæssig enhed.   

DI’s Own Man in China-koncept betyder, at jeres virksomhed ikke behøver en kinesisk forretningslicens for at ansætte lokalt personale og starte aktiviter. I kan enten beytte vores forretningslicens som en del af OMIC-konceptet eller blot som en overgang mens jeres egen registrering er undervejs. På den måde kan jeres virksomhed komme hurtigt og nemt igang med ansættelse af lokale medarbejdere og leje af kontor.

NB! Forretningslicens inkluderer ikke faktureringer til kunder i Kina.

Arbejdsmiljø

Fuld fokus på forretningsudvikling. Lad DI varetage din virksomheds administrative opgaver.

Et effektivt og komfortablt arbejdsmiljø er vitalt for produktivitet, men det kan være vanskeligt for mange vestlige selskaber, hvis topledelsen sidder langt væk fra det daglige arbejde i Kina og har begrænset erfaring med kinesisk HR,

Vi tilbyder din Own Man in China kan sidde på DI’s moderne kontor placeret i Shanghais centrum, hvor de vil arbejde i et open office arbejdsmiljø, og blive en del af en værtsfamilie som giver jer adgang til det rigtige netværk fra dag ét. Vi opretholder et meget højt medarbejderrention niveau, så du får en pålidelig og dedikeret medarbejder. Du og din repræsentant vil derfor nyde godt både professionelt og socialt af at arbjede i DI’s kontorfællesskab.

DI’s kontor i Kina har siden etablieringen i 2004 opbygget betydelig erfaring med forretningsudvikling i Kina. Muligheden for at benytte vores omfattende viden er et uundværligt aktiv i udvkilingen af din forretning i verdens største vækstøkonomi.   

Hjælp til ansættelse

Brug DI’s netværk og viden om kultur og lokale forhold.

Nøglen til succes for alle virksomheder, store som små, er at have de rette ansatte. Og dette er specielt sandt i Kina, hvor netværk og kulturfortåelse er alfa og omega. Den boomende økonomi betyder, at det i stigende grad er svært at lokalisere og fastholde de rette ansatte i et konstant foranderligt miljø.

DI’s kontor i Shanghai tilbyder virksomhederne at benytte vores netværk og viden som støtte i rekrutteringsprocessen af jeres kinesiske repræsentant.

Vi har i 15 år opbygget en betragtelig viden samt erfaring med rekruttering i Kina. I tæt dialog med du og din virksomhed udfører DI’s kontor en grunding søgning og udvælgelsesproces fra den indledende gennemgang af ansøgning til den endelige ansættelse af den valgte kandidat.

Administration

Spar værdifulde resourcer med DI’s Outsourced Administration Service.

DI’s kontor i Shanghai har siden 2010 varetaget regnskabsførelse og administration for virksomheder med egen forretningslicens. I stedet for at sætte resourcer af til administration kan virksomhederne således holde al fokus på at udvikle virksomhedens forretning i Kina.

For virksomheder, der udvikler sig hurtigt i størrelse og spændevidde, er det hensigtsmæssigt med egen forretningslicens, men ikke nødvendigvis at skulle afsætte store resourcer for at holde styr på den administrative del af forretningen.

DI’s Outsources Administration Service tilbydes såvel kunder, der huser forretningslicens hos DI’s kontor i Shanghai, som dem, der har eget kontor i Kina.

Enter China

Enter China giver dig adgang til en bred dansk indsats med fokus på forretningsudvikling i Kina. Via en række seminarer i Danmark får du viden om, hvordan man som dansk virksomhed kan sælge og udvikle produkter til det kinesiske marked. Seminarerne gennemføres på en let tilgængelig og praktisk orienteret facon, så alle kan være med. Samtidigt kan du deltage i aktiviteter i Kina, hvis formål er at få flere danske løsninger i spil til kinesiske projekter via networking, partner pitching, innovationskonkurrencer m.m. Endelig kan du også vælge mellem en række market acceleration programmer, hvor du præsenteres for de bedste og nyeste redskaber til at drive en succesfuld forretning i Kina.

Kontakt DI i Kina

DI Asia Base Business Services Ltd
3/F, 139-1 Ruijin 1st Rd
Huangpu Qu, Shanghai Shi
Shanghai 200020
China

Telefon:+86 21 61108308
Åbningstider:

Se kontor