Access CHINA

Forretningsmuligheder i Kina for SMV'er og startups.

Access CHINA giver dig adgang til en bred dansk indsats med fokus på forretningsudvikling i Kina. Via en række seminarer i Danmark får du viden om, hvordan man som dansk virksomhed kan sælge og udvikle produkter til det kinesiske marked. Seminarerne gennemføres på en let tilgængelig og praktisk orienteret facon, så alle kan være med. Samtidigt kan du deltage i aktiviteter i Kina, hvis formål er at få flere danske løsninger i spil til kinesiske projekter via networking, partner pitching, innovationskonkurrencer m.m. Endelig er det undervejs også muligt at få 1:1 sparring til finpudsning af forretningsplanen.

Access CHINA er skabt for at udnytte Kinas massive satsning på at blive et innovativt foregangsland. Ambitionen om at gøre Kina til en global markedsleder på tværs af mange industrier kræver tilstrømning af know-how fra resten af verden. Internationale partnerskaber er derfor højt prioriteret, og for danske virksomheder kan dette medføre både markedsadgang og nye kapitalmuligheder.

Dansk Industris forretningsenhed i Shanghai udbyder programmet i samarbejde med en række danske og kinesiske organisationer. 

Pris og tilmelding
Deltagelse i Access CHINA events er gratis. Rejseudgifter i forbindelse med aktiviteter i Kina er på egen regning.

Tilmelding til arrangementerne sker på løbende basis. Du har endvidere mulighed for at blive tilmeldt et samlet forløb med individuel sparring. 

EVENTS 

Vil du have løbende opdateringer på kommende events? Tilmeld dig via mail her.

Kontakt DI

H. C. Andersens Blvd. 18
1787 København V

Telefon:+45 3377 4837
Åbningstider:

Se kontor

Line Poulsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4837
  • Mobil +45 3016 6521
  • E-mail lpou@di.dk