DI China

Forretningsudvikling og erhvervsanalyse i Kina

DI China tilbyder services til danske virksomheder på det kinesiske marked. Vi er en del af Dansk Industri og har repræsentationer i Shanghai og København.

Kina er stærkt på vej tilbage efter Corona-krisen. Ambitionen er fremdeles at indtage en global førerposition i en lang række industrier. Først og fremmest på basis af en massiv satsning på ny teknologi. Målsætningen skal indfries gennem innovation og partnerskaber med aktører fra hele verden. Det giver anledning til bekymring hos nogle. Men for danske virksomheder med de rette løsninger åbner udviklingen op for mange spændende muligheder.

DI China’s rolle er således at facilitere viden, netværk, talenter og konkrete forretningsåbninger i Kina for medlemmer af Dansk Industri. Vi giver dig adgang til en bred indsats med aktiviteter på både dansk og kinesisk jord.

Hvert år gennemføres 10-15 info- og netværksarrangementer. Enten som webinarer eller on location i danske byer. Her kan du få indsigt i væsentlige afsætningsmæssige perspektiver på det kinesiske marked. Seminarerne afvikles med dygtige indlægsholdere på en let tilgængelig og praktisk orienteret facon, så alle kan være med.

Samtidigt kan du deltage i en bred vifte af aktiviteter i Kina. Det inkluderer både klassiske og nytænkende eksportfremstød samt skræddersyede markedsprogrammer. Med konceptet SENSE China klæder vi dig bedre på til indsatsen i Kina med effektive værktøjer og spændende cases. Du bliver samtidigt introduceret til unikke forretningsmodeller med afsæt i Kinas eksplosive teknologiske udvikling. Læs mere om SENSE China.

Sideløbende med de forretningsudviklende aktiviteter analyserer DI China kontinuerligt den politiske, økonomiske og samfundsmæssige udvikling i Kina. Vi bruger observationerne til at opdatere DI’s medlemmer i regi af udvalg, netværk og medier. Endvidere udsendes regelmæssige mini-rapporter om aktuelle temaer. Det gælder blandt andet Kinas håndtering af Covid-19 krisen. Få adgang til rapporterne her.

DI China’s tilbud er som udgangspunkt gratis for alle medlemmer af Dansk Industri. Der kan dog være delvis brugerbetaling forbundet med aktiviteterne i Kina.

Vil du løbende opdateres om DI’s Kina-aktiviteter? Tilmeld dig på mail.

Læs mere om Dansk Industris øvrige tilbud i Kina

Kontakt DI

H. C. Andersens Blvd. 18
1787 København V

Telefon:+45 3377 4837
Åbningstider:

Se kontor
Peter Bøgh Hansen

Peter Bøgh Hansen

Head of DI China

  • Direkte +45 3377 3438
  • Mobil +45 2226 0198
  • E-mail pmh@di.dk

Relateret indhold