Enter China

Forretningsmuligheder i Kina for SMV'er og startups.

Enter China giver dig adgang til en bred dansk indsats med fokus på forretningsudvikling i Kina. Via en række seminarer i Danmark får du viden om, hvordan man som dansk virksomhed kan sælge og udvikle produkter til det kinesiske marked. Seminarerne gennemføres på en let tilgængelig og praktisk orienteret facon, så alle kan være med. Samtidigt kan du deltage i aktiviteter i Kina, hvis formål er at få flere danske løsninger i spil til kinesiske projekter via networking, partner pitching, innovationskonkurrencer m.m. Endelig kan du også vælge mellem en række market acceleration programmer, hvor du præsenteres for de bedste og nyeste redskaber til at drive en succesfuld forretning i Kina.

Enter China er skabt for at udnytte Kinas massive satsning på at blive et innovativt foregangsland. Ambitionen om at gøre Kina til en global markedsleder på tværs af mange industrier kræver tilstrømning af know-how fra resten af verden. Internationale partnerskaber er derfor højt prioriteret, og for danske virksomheder kan dette medføre både markedsadgang og nye kapitalmuligheder.

Dansk Industris forretningsenhed i Shanghai udbyder programmet i samarbejde med en række danske og kinesiske organisationer. 

Kontakt DI

H. C. Andersens Blvd. 18
1787 København V

Telefon:+45 3377 4837
Åbningstider:

Se kontor

Peter Bøgh Hansen

Consultant

  • Direkte +45 3377 3438
  • Mobil +45 2226 0198
  • E-mail pmh@di.dk