Mexico

Få fodfæste på det mexicanske marked med konsulentbistand, nyheder og information om relevante konferencer, seminarer, fremstød og messer.

Sådan hjælper vi jer i Mexico

Mexico står til at blive den syvende største økonomi i verden inden 2020. Med stabile makroøkonomiske forhold, en strategisk geografisk placering og fokus på vækst og grøn omlægning af økonomien er det mexicanske marked attraktivt og tilgængeligt med gode afsætningsmuligheder for danske virksomheder.
 
Vigtige og interessante sektorer i Mexico er: Energi, Sundhed, Olie & Gas, Fødevarer og Landbrug. Den mexicanske sundhedssektor er den 2. største i Latinamerika.
 
Samarbejdspartner i Mexico 

Energy Delphos er DI's samarbejdspartner i Mexico. Virksomheden har  erfaring og kompetencer indenfor især energisektoren, men også en udbredt erfaring med at assistere skandinaviske virksomheder i Mexico.

Foto: Getty

Vi udbyder disse ydelser

Etableringsrådgivning

DI kan hjælpe dig med etablering og forretningsudvikling på det mexicanske marked. DI's internationale virksomhedsrådgivning har hjulpet danske virksomheder med mere end 700 projekter verden over. Vi leverer et beslutningsgrundlag for din virksomheds etablering på vækstmarkeder, rådgiver om praktisk opstart og strategisk etableringsplanlægning.

Hosting af ansatte (Own Man in Mexico)

Via vores partner i Mexico, Energy Delphos, tilbyder vi DI's populære ansættelsesløsning, hvor virksomheden kan opnå at have egne folk 'on the ground' ansat via vores partner. Virksomheden sparer administrativt bøvl og opnår fuld compliance med mexicansk ansættelses- og skattelovgivning. Ideel løsning for virksomheder der har brug for at have nogle få ansatte i Mexico (fx. til forretningsudvikling, salg m.v.). 

Datterselskabsetablering i Mexico

Via vores partner i Mexico, Energy Delphos, kan vi rådgive og assistere virksomheder i forbindelse med selskabsetablering. Vi kan desuden tilbyde at projektlede etableringsprocessen og dermed lette virksomhede for en bureaukratisk tung proces. 

Kontakt DI i  Mexico

Mexico City

Telefon:+45 33773944
Åbningstider:

Se kontor
Jeppe Falck

Jeppe Falck

Chef for DI International Business Development

  • Direkte +45 3377 3944
  • Mobil +45 3016 6505
  • E-mail jefa@di.dk

Relateret indhold