Resten af verden

Få hjælp til etablering i hele verden gennem DI's samarbejdspartnere.

Sådan hjælper vi jer

 
Vi tilbyder hjælp til opstart i hele verden, og tilpasser rådgivning og løsningner til jeres behov og det lokale marked. Som DI medlem har I med kontoret i København en partner at sparre med under hele forløbet. Vi hjælper jer fra feasibility study til eksekvering gennem vores egen organisations, samt vores netværk af samarbejdspartnere i hele verden.
 
Kontakt vores kontor i København og få et overblik over mulighederne.
 
Få nyheder, information, markedsanalyser, hjælp til opstart og forretningsudvikling, adgang til partnere, netværk, messer og fremstød i hele verden. 
 

Ring allerede i dag - en succes ude starter med en dialog hjemme.

Vi udbyder disse ydelser

Feasibility Study

DI kan gennemføre et Feasibility Study sammen med virksomheder der vil undersøge og planlægge etablering af forretning i et givet marked.

Studiet kan finansieres gennem NOPEF. DI og NOPEF har et mangeårigt samarbejde, og har gode erfaringer med at gennemføre denne slags studier, der sikrer at virksomheden får succes på det givne marked.

DI støtter i hele processen med ansøgning, projektledelse, etablering af kontakter, besøg i markedet, udfærdigelse af studie og forretningsplan, herunder al nødvendig dokumentation.

Komparative studier

En komparativ analyse giver det rette grundlag for at tage en beslutning om land, region, eller lokation i forbindelse med etablering af produktion, salgsorganisation, eller outsourcing.

DI afstemmer med jer hvilke økonomiske, politiske, og forretningsæssige parametre der skal sammenlignes, og verficerer disse gennem interviews med virksomheder der har etableret sig landet.

Dette sikrer et ensartet og valideret grundlag hvorfra I kan træffe beslutning.

Identificering af etableringspartnere

Behovet for etablering er helt unikt i hvert enkelt tilfælde, og DI's mangeårige erfaring i over 40 markeder rundt om i verden, sætter jeg i stand til at skyde genvej gennem mulighederne.

Sammen med DI definerer I hvilket behov I har til etablering i et givet marked. Vi afsøger derefter mulighederne for jer og giver jer den bedst mulige forberedelse til jeres etablering.

DI sætter jer i kontakt med de relevante parter i det givne tilfælde, og sørger for at I får så god en behandling som muligt.

Jeppe Falck

Jeppe Falck

Chef for DI International Business Development

  • Direkte +45 3377 3944
  • Mobil +45 3016 6505
  • E-mail jefa@di.dk

Relateret indhold