USA

DI i USA vinder markedsandele med mindst mulig risiko for din virksomhed.

DI i USA

Som dansk virksomhed kan det være svært at vurdere det egentlige potentiale på det amerikanske marked, samt at træffe beslutning om hvilket set-up, der vil være det rette. DI's kontor i New York har mange års erfaring som strategisk sparringspartner for danske virksomheder i USA. Gennem vores lokale tilstedeværelse, store netværk og opsøgende arbejde kan vi generere resultater, der kan mærkes på bundlinjen.

Kontoret tilbyder at skabe grundlag for beslutninger på det amerikanske marked – hvad enten det drejer sig om at opnå markeds- og kundeforståelse, udarbejde forretningsplaner eller hjælp til at identificere den rette partner for din virksomhed.

DI er fysisk til stede i Washington, D.C. og New York City. Desuden kører DI et treårigt projekt i samarbejde med Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Boston.

I USA gør DI også en ekstra indsats for at assistere det grønne Danmark. Danish Cleantech Hub New York er et offentlig-privat samarbejde, som både virksomheder, offentlige myndigheder og forskningsinstitutioner kan benytte. Danish Cleantech Hub tilbyder i tillæg til alle nedenstående kerneydelser også en vifte specialiserede services. Disse inkluderer workshops og events, som skaber synlighed og adgang til lokale aktører. Gennem vores integration i det lokale cleantech økosystem har vi også mulighed for at assistere virksomheder med strategisk markedsmodning og udvikling af pilotprojekter.

Foto: Getty

Vi tilbyder disse ydelser

Vores strategiske løsninger sikrer den korteste og mest optimale vej til succes for din virksomhed.  Alle vores løsninger er skræddersyet til den enkelte virksomheds behov, men tager udgangspunkt i en række byggeklodser.

Establishment services

DI’s Virtuelle Repræsentationsmodel i USA er løsningen, der tilbyder din virksomhed at være til stede på markedet uden at etablere sig permanent. Med adresse, telefonnummer, fleksible kontor/møde faciliteter og bank i USA er I tættere på jeres amerikanske kunder, hvor vi behandler alle indgående henvendelser og papirforhold på jeres vegne. Løsningen gør jeres virksomhed bemærket på markedet og lader jer være tæt på jeres amerikanske kunder, uden I behøver at investere i et reelt set-up. 

DI har også faste aftaler med lokale advokater og revisorer, som står klar til at hjælpe din virksomhed med alt fra selskabsoprettelse, skat, lønforhold eller juriske udfordringer.

Markedsstudier og eksportværktøjer

Chancerne for et væksteventyr i USA er størst, hvis beslutninger træffes på et oplyst grundlag. DI gør det nemt for dig at opnå den nødvendige viden i forhold til at træffe velovervejede beslutninger og derigennem navigere uden om de mest almindelige blindgyder. 

Gennem et kort forløb med vores erfarne eksportkonsulenter kan du få overblik over interne beslutningsprocesser, økonomiske implikationer og risikostyring i din internationaliseringsproces. 

En dybdegående markedsanalyse kan endvidere hjælpe din virksomhed med at få klarlagt geografisk fokus, markeds- og produktsegmentering, etablerings- og salgsstrategi og investeringsbehov. Det betyder, at I som virksomhed, får et vigtigt grundlag for, hvilken tilgang I skal have til markedet.

Vækst og forretningsudvikling

Hvis din virksomhed allerede er etableret i USA, tilbyder DI dig hjælp med at vokse og styrke din forretning.  

Vi har stor erfaring med at finde relevante kunder eller projekter, som kan bidrage til øget omsætning for din virksomhed eller adgang til nye markedssegmenter. Vi tilbyder også at opsætte mødeprogrammer med potentielle kunder. 

DI har udviklet en unik ”salgsrepræsentationsmodel”, der leverer assistance ved salg og kundekontakt og samtidig fokuserer på at styrke virksomhedernes synlighed og kundekontakt lokalt.

Partnersøgning og Partnerudvikling

Hvad enten din virksomhed gerne vil udvikle et allerede eksisterende partnerskab eller er på udkig efter en partner i USA, kan DI’s kontor assistere. 

Den rigtige partner kræver tid og ressourcer at finde, men hvor skal man starte og hvordan ved man, om det er en partner man kan stole på? Med vores erfaring på markedet ved vi, hvor og hvordan vi skal lede. Vi kan hjælpe dig med at udvikle en leadliste af potentielle forhandlere eller partnere, som vi derefter rækker ud til for at aftale et fysisk møde. 

Har I allerede en partner i USA, men synes at potentialet kunne udnyttes bedre, kan DI hjælpe med at udvikle partnerskabet ved at agere mellemled imellem virksomhed og partner. Vi kan også løfte samarbejdet med din partner ved at udarbejde en partnerguide, der beskriver begge parters ansvarsområder, for på den måde at holde fokus skarpt og forventninger afstemt.

Washington, D.C. og Boston

DI’s arbejde med at sikre virksomhederne det bedst mulige grundlag for at få succes på det amerikanske marked sker også i tæt dialog med DI’s kontor i Washington, D.C. som du kan læse mere om HER.

Derudover har DI i samarbejde med MIT startet et ”Danmark landeprogram” på det tekniske universitet, som skal være med til at give danske virksomheder en solid platform i Boston, hvorfra der kan tiltrækkes højtkvalificerede medarbejdere samt knyttes partnerskaber med det lokale erhvervsliv og det stærke forsknings- og uddannelsesmiljø. Det kan du læse mere om HER.

Kontakt DI i USA

Confederation of Danish Industry
Urban Future Lab370 Jay Street, fl. 7Brooklyn, NY, 11201

Telefon:+1 646 997 4019
Åbningstider:

Se kontor
Louis Funder

Louis Funder

Generel Manager, US

  • Direkte +45 3377 3784
  • Mobil +12028132276
  • E-mail lfk@di.dk