Australien

Få fodfæste på det australske marked med konsulentbistand, nyheder og information om relevante konferencer, seminarer, fremstød og messer.

Sådan hjælper vi jer i Australien

Med en økonomi, der har vokset stabilt og kontinuerligt over de seneste tre årtier, fremstår Australien i dag som et attraktivt, særdeles købedygtigt marked med en BNP pr. capita, der overgår lande som Frankrig, Tyskland og Storbritannien. De stabile makroøkonomiske forhold, den geografiske placering, der kan fungere som brohoved til hele Sydøstasien samt et fokus på vækst og grøn omstilling, gør det australske marked attraktivt for mange danske virksomheder.

DI’s kontor i Melbourne kan tilbyde en række ydelser til hjælp for danske virksomheder, der søger adgang til det australske marked. Om det er selskabsetablering, rekruttering og lokalansættelse eller analyse og sparring om den optimale ”go to market”-strategi, står DI-kontoret klar til at hjælpe din virksomhed.

Foto: Getty

Vi udbyder disse ydelser

Etableringsrådgivning

DI kan hjælpe dig med etablering og forretningsudvikling på det australske marked. DI's internationale virksomhedsrådgivning har hjulpet danske virksomheder med mere end 700 projekter verden over. Vi leverer et beslutningsgrundlag for din virksomheds etablering på vækstmarkeder, rådgiver om praktisk opstart og strategisk etableringsplanlægning.

Hosting af ansatte (Own Man in Australia)

Via vores partner i Australien, tilbyder vi DI's populære ansættelsesløsning, hvor virksomheden kan opnå at have egne folk 'on the ground' ansat via vores partner. Virksomheden sparer administrativt bøvl og opnår fuld compliance med australsk ansættelses- og skattelovgivning. Ideel løsning for virksomheder der har brug for at have nogle få ansatte i Australien (fx. til forretningsudvikling, salg m.v.). 

Datterselskabsetablering i Australien

Via vores partner i Australien, kan vi rådgive og assistere virksomheder i forbindelse med selskabsetablering. Vi kan desuden tilbyde at projektlede etableringsprocessen og dermed lette virksomhede for en bureaukratisk tung proces. 

Interim Directors & Officers

Etablering af selskab i Austalien kræver en del af den danske ledelse bl.a. skal man forstå det juridiske grundlag og få kendskab til hæftelsesproblemstillingen. Det skal også nævnes at registrering og ændringer i selskabet oftest kræver fysisk fremmøde.

Vi tilbyder vores medlemmer en Turn Key-løsning, hvor vi indtræder i disse forhold på vegne af vores medlemmer på Interims D&O's aftale eller på fuldmagtsvilkår. Dermed er du som virksomhed repræsenteret af Danmarks stærkeste internationale organisation - også i Australien.

Alle vores Interims D&O-aftaler indeholder og følger klare governance- og complianceregler således at du som virksomhed trygt kan fokusere på salg og leverancer.

Indsættelse af vores direktør i et australsk selskab i etablerings- og opstartsfasen sparer medlemsvirksomheden for den fysiske tilstedeværelse over for de australske myndigheder, hvilket sparer tid og ressourcer.

Interim D&O kan også være aktuelt, hvor I mangler en anden nøglefunktion i en periode.

Kontakt DI i Australien

Melbourne

Telefon:+45 33774793
Åbningstider:

Se kontor
Mads Prebensen

Mads Prebensen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4793
  • Mobil +45 4137 1191
  • E-mail mapr@di.dk

Relateret indhold