Rusland

DI har et kontor i Rusland, som kan hjælpe din virksomhed med at få fodfæste på det russiske marked.

Sådan hjælper vi jer i Rusland

Vi tilbyder forskellige services, som hjælper jeres virksomhed med at starte sikkert op i Rusland. Kontorets services er tilpasset det russiske marked. Som DI medlem har I med kontoret i Rusland allerede en partner at sparre med. Vi hjælper jer med at optimere jeres potentiale og navigere udenom bureaukratiske besværligheder.
 
Kontakt kontoret i Moskva og få en uforpligtende snak om jeres muligheder i Rusland.
 
Få nyheder, information, markedsanalyser, hjælp til opstart og forretningsudvikling, adgang til partnere, netværk, messer og fremstød i Rusland og meget mere. 
 

Ring allerede i dag - en succes ude starter med en dialog hjemme.

Vi udbyder disse ydelser

Regnskab, bogføring og administration

Administration og bogholderi kan være en oplagt afdeling at outsource, hvis de økonomiske aktiviteter er begrænsede, og behovet for egen administrativ afdeling ikke er tilstrækkelig. Vi tager os af adskillige administrative opgaver såsom løn, skat, fakturering og rapportering, og sørger for at jeres fokus er rettet mod forretningsudvikling og salg. 

Kontorplads blandt danske virksomheder

Med DI’s kontor i Rusland har jeres virksomhed mulighed for at få kontorplads, møderum og business lounge i det centrale Moskva. Det er et oplagt alternativ til dyre erhvervslejemål og store kontorer, som ikke bliver fuldt udnyttet, og som efterlader høje udgifter. DI’s kontor er repræsenteret af forskellige danske virksomheder, og synergi herimellem er en del af den daglige gang.

Den rette strategi for jer

Brug DI's kendskab til det russiske marked når I udtænker jeres strategi. På baggrund af dybdegående markedsanalyse og erfaring kan vi hjælpe med at udarbejde jeres strategi for det russiske marked. Med et solidt kendskab til markedet og den rette kundesegmentering, assisterer vi jeres virksomhed med at udvikle og implementere strategien succesfyldt.

Own Man In Russia

Få din egen mand i Rusland på DI's kontor i Moskva. Du kan fokusere på forretning fra dag ét, mens vi tager os af al administration. Samtidig får du adgang til netværk og indgående kendskab til landet og den russiske forretningskultur.

Partner- og distributørsøgning

Den rette partner eller distributør er ofte nøglen til succes på det russiske marked. Vi tilbyder en grundig gennemgang og screening af potentielle partnere og distributører, som udvælges ud fra jeres behov. Med tilstedeværelse i Rusland er DI helt tæt på lokalmarkedet, som gør at vi kan møde din potentielle partner helt tæt på.

Kontakt DI i Rusland

4th Dobryninskiy Lane 8

Telefon:+7 (910) 424-45-64
Åbningstider:

Se kontor
Hans Wicks

Hans Wicks

Director, Russia Office

  • Direkte +45 3377 4770
  • Mobil +7 (910) 4244564
  • E-mail hawi@di.dk

Relateret