Få inspiration til et godt arbejdsmiljø fra de nominerede virksomheder.

24.02.20 Vi rådgiver dig Nyheder

Arbejdsmiljøprisen 2020

Kom til uddeling af Arbejdsmiljøprisen 2020 på temadagen om unge og nyansattes arbejdsmiljø i DGI byen den 21. april 2020. OBS udsat til den 8. september 2020 pga. Corona.

Få inspiration til et godt arbejdsmiljø – kom til temadag og prisuddeling

Tirsdag den 8. september 2020 kårer Arbejdsmiljørådet de fire vindere af Arbejdsmiljøprisen 2020. Det sker ved en temadag, der sætter fokus på arbejdsmiljø for unge og nyansatte. 

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard Thomsen deltager undervejs.

Steffen Bohni fra NFA giver et billede af, hvad der karakteriserer de unges arbejdsmiljø i dag. Christian Harpelund, Onboarding Group, giver gode råde til, hvordan man kan  fastholde og tage imod nye medarbejdere. Kristian Weise vil fortælle, hvordan han se på fremtidens arbejdsmarked og arbejdsmiljø. Endelig vil Søs Egelind give sit bud på, hvordan vi kan slippe humoren fri på arbejdspladsen.

Der er mulighed for at møde de 12 arbejdspladser, der har gjort noget særligt for arbejdsmiljøet og er nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2020.

Læs mere her:

Program og tilmelding
Anders Just Pedersen

Anders Just Pedersen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3686
  • Mobil +45 2949 4549
  • E-mail ajp@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.