Asker S. Christiansen, ECM Industries

DI Lærepladsfællesskabet
17.03.22 Vi rådgiver dig Nyheder

ECM Industries har fem EUX'ere og er klar på flere

”Vores EUX-lærlinge er nogle afklarede unge mennesker med fremtidsplanerne i orden, og som brænder for at lære et fag. Det er derfor, vi anbefaler andre virksomheder at kigge mod EUX-uddannelsen, når de skal ud og finde nye lærlinge,” lyder det fra ECM.

En af de EUX-lærlinge, som er i lære hos ECM Industries som industritekniker, er 18-årige Asker S. Christiansen. Han har specifikt valgt EUX-uddannelsen, da hans fremtidsplaner kræver både studenterhue og svendebrev.

”Jeg har valgt en EUX-uddannelse, så jeg har flere muligheder bagefter. Hvis nu jeg finder ud af, at jeg rigtig gerne vil være civilingeniør, så i stedet for at jeg skal starte på en treårige gymnasieuddannelse bagefter, så kan jeg simpelthen starte med det samme,” forklarer Asker og forsætter:

”Den faglige del af EUX-uddannelsen gør også, at hvis nu jeg vælger at uddanne mig til ingeniør bagefter, så har jeg en meget bedre forståelse for, hvordan tingene egentlig fungerer end en fra gymnasiet.”

Hør mere om Askers uddannelsesvalg i videoen, hvor du også kan møde Kasper Sørensen, der på det varmeste anbefaler andre virksomheder at kigge mod EUX’ere, når de skal rekruttere nye lærlinge.

Katrine Dichmann Christophersen
Skrevet af:

Katrine Dichmann Christophersen

Relateret indhold