03.07.19 Vi rådgiver dig Nyheder

Et link – en bog – 12 værktøjer om global ledelse og så er du i gang!

GRATIS BOG: Download bogen 'Få greb om global ledelse' og bliv klogere på ledelse i en stor verden.

”Sheer luck beats bad leadership any day – but you may be running out of luck …”
(Global udviklingsprofessionel, citeret fra Nielsen & Nielsen, 2016)

Når det kommer til global ledelse, er der intet, som slår rent held - og at være heldig er bestemt befordrende for de fleste aspekter i tilværelsen. Der findes dem, som mener, at ledelse er et spørgsmål om gener og held, men langt de fleste hælder til den opfattelse, at det nytter at gå sit held i møde ved at vie sin opmærksomhed, tid og andre ressourcer til at blive bedre, få mere at vide – og øve sig helt enkelt.

Derfor får du gratis adgang til 12 værktøjer om global ledelse, som du er velkommen til selv at arbejde med og/eller dele med andre. Bogen ’Få greb om global ledelse’ kan også downloades i pdf-format. Kender du en eller flere udenlandsk ledere, som kunne have glæde af bogen, findes den også på engelsk. Bare klik linket på forsiden af bogen. Hvis din udenlandske lederkollega gerne vil inspireres og øve sig på at lykkes i en dansk arbejdskultur, tilbyder vi forløbet ’Leadership Training Programme’.

'Få greb om global ledelse'

Download bogen
Danielle Bjerre Lyndgaard
Skrevet af:

Danielle Bjerre Lyndgaard

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.