Foto: Skyfish
10.08.20 HR, Ledelse og Uddannelse Nyheder

Webinar om aftalt uddannelse med støtte fra Industriens Kompetenceudviklingsfond

Virksomheder omfattet af enten Industriens Overenskomst eller Industriens Funktionæroverenskomst har mulighed for at opnå støtte til aftalt uddannelse fra Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF). Hør mere om mulighederne på webinaret, som finder sted 20. august 2020.

Støttemulighederne er knyttet til bestemmelserne om støtte til aftalt uddannelse, som er etableret i Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst mellem DI og CO-industri.

Webinaret afholdes af IKUF’s opsøgende konsulenttjeneste, som vil fortælle om mulighederne for støtte til aftalt uddannelse samt eventuelt hjælpe interesserede virksomheder i gang med at benytte mulighederne.

Målgruppen for webinaret er virksomheder, der kun har begrænset kendskab til mulighederne hos Industriens Kompetenceudviklingsfond og begrænset eller ingen viden om aftalt uddannelse og ordningens muligheder.

Yderligere er målgruppen den nye medarbejder i en virksomhed, hvor virksomheden allerede kender til og eventuelt gør brug af aftalt uddannelse, men hvor medarbejderen som ny i virksomheden ønsker et større kendskab til muligheder med og regler for brugen af ordningen.

Støtten til aftalt uddannelse har til formål at imødekomme virksomhedernes langsigtede udviklings- og kompetencebehov.

Ønsker I at høre mere om aftalt uddannelse, og de mange muligheder og fordele, så grib chancen ved det kommende webinar og bliv klogere på de faglige og økonomiske potentialer for kompetenceudvikling af medarbejdere i virksomheden.

Tidspunkt: Torsdag d. 20. august kl. 10.00 – 11.00

Konsulenttjenesten vil på mødet behandle følgende temaer:

  • Hvad er mulighederne og fordelene ved brug af aftalt uddannelse?
  • Hvad er regelsættet og forudsætningen for brug af aftalt uddannelse?

På mødet vil der være mulighed for at stille spørgsmål via en chat-funktion.

Tilmelding: Såfremt I ønsker at deltage, bedes I tilmelde jer ved at sende en mail til info@ikuf.dk.

De tilmeldte vil dagen inden webinaret fra IKUF-sekretariatet modtage et link, som skal benyttes for at deltage i webinaret.

Relateret