HR

Dansk Industri bidrager til, at vores medlemmer har en HR-funktion, der styrker hverdagen og skaber værdi. Uanset virksomhed så gælder det, at en god HR-funktion sparer penge og tilfører virksomheden værdi.

HR styrker hverdagen

HR-afdelingen møder hele tiden nye udfordringer, der kræver, at du og hele HR-afdelingen er klædt fagligt godt på og opdateret med den nyeste viden inden for området.

HR sætter rammen for den virkelighed, virksomheden og medarbejderne befinder sig i til daglig. Hermed bliver HR meget mere end jura, for rammesætningen kan være meget forskellig i forhold til tillid, regler, personalehåndbøger og meget mere, som ofte er en afvejning mellem virksomhedens behov og medarbejdernes ønsker.

Med viden sikrer du, at HR-funktionen i din virksomhed er troværdig, konstruktiv og værdiskabende. For at styrke din virksomheds konkurrencekraft støtter DI dig i udviklingen af din virksomhed, så vi i samarbejde med dig sikrer HR-funktionens succes. 

Få individuel sparring

DI tager udgangspunkt i din virksomhed og jeres specifikke behov, så vi sammen kan lave en skræddersyet løsning. Du bliver klædt på til at lykkes som HR-professionel og sikrer den kontinuerlige udvikling af HR-funktionen.

 

Vi kan blandt andet tilbyde sparring, hvis:

Der skal styr på leverancen

Vi giver dig konkrete værktøjer til at få styr på det basale arbejde i HR-funktionen. Med konkrete værktøjer sikrer vi at kunne finde gode løsninger på praktiske udfordringer.

Der skal styr på relationerne

Du har allerede erfaring med HR-drift og de grundlæggende basale spørgsmål. Måske vokser virksomheden, så der efterspørges mere intern rådgivning og formidling af organisatoriske egenskaber. Vi sikrer, at du får konkrete værktøjer, så du kan svare på ledernes spørgsmål.

Der skal styr på mulighederne

Du skal løfte HR-funktionen til et nyt strategiske niveau. Vi sparrer med dig, så du kan bidrage proaktivt til vækst og sikre optimeringen af medarbejdernes ressourcer. Samtidig hjælper vi dig med at bidrage konstruktivt og konkret til fremtidens udfordringer.

Jens Halmø

Jens Halmø

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3882
  • Mobil +45 4196 3024
  • E-mail jeha@di.dk

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter