22.05.19 HR og ledelse Nyheder

SE HER: Engelsksproget lederuddannelse

Som et led i DI’s arbejde med tiltrækning og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft i Danmark har DI skabt en engelsk lederuddannelse (Leadership Training Programme), som henvender sig til udenlandske ledere i danske virksomheder.

DI har netop gennemført første hold af DI’s lederuddannelse målrettet udenlandske ledere i danske virksomheder og næste hold starter i september 2019.

DI’s lederuddannelse på engelsk giver et solidt fundament at stå på i hverdagen som udenlandsk leder i en dansk virksomhed. Uddannelsen er relevant for den engelsksprogede leder, som gerne vil vide mere om ledelse af medarbejdere i en dansk kontekst, om forandringsledelse og om ledelse af teams. På uddannelsen får lederen kompetencerne til at lykkes i en dansk arbejdskultur.

Lederen får en stærkere forståelse af og kompetencer til at kunne skabe resultater i en dansk ledelseskontekst. Herunder viden om den danske model, samt hvad lederen kan, skal og må personalejuridisk. Derudover får lederen trænet relevante ledelsesværktøjer og modeller til ledelse af individer og teams.

På uddannelsen tager vi udgangspunkt i lederens egen ledelsesmæssige virkelighed. Uddannelsen giver lederen viden og værktøjer til at kunne agere i hverdagen, samt skabe og drive nødvendige forandringsprocesser.

Sidst, men absolut ikke mindst, bliver lederen en del af et fortroligt forum og får mulighed for at opbygge et personligt netværk, der rækker ind i fremtiden.

Første hold har netop afsluttet uddannelsen med succes, og vi glæder os til at tage i mod næste holds deltagere allerede til september. 

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter