Vi har haft tekniske udfordringer, som har givet problemer med at se medlemsbeskyttet indhold. Problemet er løst, så hvis du stadig oplever fejl, anbefaler vi, at du sletter din browserdata og genstarter din browser. 

Grøn omstilling er et af de emner, jeg har arbejdet med i flere år i Envotherm, men også som medlem af bestyrelserne i MUDP og Dansk Miljøteknologi.
Netværk - etablering af samarbejder mellem virksomheder og brancher - tror jeg på er effektiv efteruddannelse for ejerledere og andre ledere. Det har jeg arbejdet med i bestyrelserne i Fremstillingsindustrien, DI Sønderjylland, Gronet og som formand for udvalget for SMV´er i DI.
Udvikling i virksomheder og organisationer en forudsætning for vækst. det har jeg arbejdet med i Vækstteamet Vand, Bio- og Miljøløsninger under Erhvervs- og Vækstministeriet, Disruptionrådet og Genstartsteamet for eksport.
Min baggrund som ledende revisor hos KPMG gennem 12 år gør, at jeg naturligt har et vågent øje på økonomien, risikoen og interne kontroller i de virksomheders/organisationers bestyrelser jeg sidder i.
En af mine styrker er, at intet er umuligt - og at finde løsninger.

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter