Marion Hannerup er med i Advisory Boardet for Women on Board.

10.03.21 Advisory board Women on Board

Marion Hannerup

Marion har godt 25 års erfaring som journalist, nyhedsredaktør, chefredaktør og administrerende direktør fra landsdækkende tv og aviser og har arbejdet med journalistik og kommunikation i både det private, det offentlige samt i danske såvel som internationale virksomheder.

Hvad brænder du for i dit arbejdsliv?
Jeg brænder for at udvikle. Til – sammen med andre – hele tiden at se muligheder for at forbedre og forny vores måde at arbejde på og formidle på. Og til at gribe ideerne, opleve at de virker og glæde sig – sammen med andre - over en succes.
Og så brænder jeg for at være med til at skubbe til folks holdninger - for eksempel til omverdenens opfattelse af virksomhedernes rolle i samfundet

Hvorfor har du sagt ja til at sidde i Women on Board's Advisory Board?
Fordi virksomhederne, som Danmark lever af, skal have adgang til så mange talenter og så mangfoldig en talentmasse som muligt til deres bestyrelser. Og lige nu har de ikke øje for, hvor mange kvindelige talenter der faktisk er derude. Det kan vi vise dem med WOB.

Hvad vil du lægge vægt på, når du læser ansøgningerne til Women on Board?
Jeg vil lægge vægt på ledelseserfaring – gerne fra øverste trin, en sund økonomisk forståelse, samfundsforståelse og et internationalt udsyn.

Skrevet af:

Karoline Ry

Relateret

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter