Arbejdstilsynet skærper indsatsen mod corona

Foto: GettyImage
18.11.20 Vi rådgiver dig Nyheder

Webinar: Arbejdstilsynet udvider og skærper indsats mod corona

Den 26. november 2020 kan du på et webinar med deltagelse af Ida Krarup fra Arbejdstilsynet høre om og stille spørgsmål til Arbejdstilsynets nye initiativer for at forebygge smittespredning af COVID-19 hos de ansatte.

Arbejdstilsynet vil på hovedparten af alle tilsynsbesøg give obligatorisk vejledning om smitteforebyggelse på virksomhederne. Arbejdstilsynet forlænger den aktuelle, skærpede coronaindsats, der samtidig udvides til flere brancher med stor andel udenlandsk arbejdskraft.

For at mindske smitten med corona blandt de ansatte styrker Arbejdstilsynet fra mandag den 16. november indsatsen på tre fronter for at forebygge spredningen på landets arbejdspladser. Arbejdstilsynet vil udvide hovedparten af alle tilsynsbesøg med obligatorisk vejledning om forebyggelse af smitte med COVID-19 hos de ansatte.

Læs Arbejdstilsynets pressemeddelse om de nye tiltag her.

Vil du deltage i webinaret?

Tilmeld dig her
Anders Just Pedersen

Anders Just Pedersen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3686
  • Mobil +45 2949 4549
  • E-mail ajp@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.