Deltag i webinar den 11. december 2020 kl. 9.00 – 11.00

Foto: istockphoto
30.11.20 Vi rådgiver dig Nyheder

Webinar: Forebyggelse og håndtering af seksuel chikane i ledelsesperspektiv

Seksuel chikane har alvorlige konsekvenser både for dem, som udsættes for den og for virksomheden som helhed. Som leder har du et særligt ansvar for at forebygge og håndtere seksuel chikane. DI inviterer derfor til webinar den 11. december 2020 kl. 9.00 – 11.00 med den førende danske forsker Eva Gemzøe Mikkelsen, hvor vi stiller skarpt på ledelsesrollen i den sammenhæng.

Seksuel chikane er i de seneste år for alvor blevet genstand for samfundsdebat og er også kommet på dagsordenen i rigtig mange virksomheder. Trods dette fokus er der fortsat ca. 100.000 mennesker, som inden for det seneste år er blevet udsat for seksuel chikane på arbejdspladsen. Værst ser det ud for de unge kvinder mellem 18 og 24 år, hvor mere end hver tiende angiver at have været udsat for seksuel chikane. Det viser den seneste nationale undersøgelse ”Arbejdsmiljø og helbred” gennemført af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø i 2018.

Som leder har du et særligt ansvar for at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø fri for seksuel chikane. På dette webinar stiller vi derfor skarpt på, hvad du som leder kan gøre for at forebygge og håndtere seksuel chikane på arbejdspladsen.

På webinaret med Ph.d. og lektor Eva Gemzøe Mikkelsen, Syddansk Universitet, komme vi ind på følgende:

  • Hvad er seksuel chikane?
  • Hvilke konsekvenser har seksuel chikane for den enkelte og for virksomheden?
  • Hvilken særlig rolle har du som leder i forhold til forebyggelse af seksuel chikane?
  • Hvordan kan du som leder fremme en hensigtsmæssig adfærd hos vidner?
  • Hvordan håndteres konkrete sager om seksuel chikane?
  • Hvad indeholder en god politik om seksuel chikane?

Vil  du deltage?

Jan Lorentzen

Jan Lorentzen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3632
  • Mobil +45 2328 5264
  • E-mail jlo@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.