07.05.19 Vi rådgiver dig Nyheder

Dansk Industri lancerer digitale diplomer

Fremover vil du få et digitalt diplom som bevis, når du tager en uddannelse eller deltager i et DI-kursus. De nye digitale diplomer har høj troværdighed og er nemme at dele.

Rigtig mange DI-medlemmer deltager hvert år i kurser og uddannelser i DI. De vil fremover ikke længere modtage det sædvanlige papir-diplom som bevis på deres deltagelse. 

DI har nemlig indgået et nyt samarbejde med virksomheden Diplomasafe, så vi fremover kan udstede digitale kursusbeviser og diplomer. 

Øget digital sikkerhed

For Kinga Szabo Christensen, DI’s chef for Ledelsesudvikling og Produktivitet, er der flere fordele ved at sige farvel til papiret og i stedet satse på digitale diplomer.

”I DI ønsker vi at styrke digitaliseringen, og vi ved, at digitale diplomer er et ønske blandt DI’s medlemmer. Derfor er vi glade for nu at kunne levere en løsning, hvor både den digitale sikkerhed og fleksibiliteten understøttes”, siger Kinga Christensen.

Medarbejdere som digitale ambassadører

Det er ikke kun den digitale sikkerhed, som de nye digitale diplomer skal understøtte. Diplomasafes digitale platform giver nemt og hurtigt mulighed for, at kursisterne kan dele deres nye kompetencer på diverse sociale medier.

Ifølge Kinga Christensen er det en fordel for både kursisten og virksomheden.

”I DI’s Ledelsesudvikling kompetenceudvikler vi vores medlemmer for at sikre danske virksomheders konkurrencekraft. Vi ser en klar fordel for virksomhederne og deres ansatte i, at kursusbeviser og diplomer nu nemt kan deles på LinkedIn, Facebook og Twitter”.

Medarbejderinvolvering er et relevant konkurrenceparameter, som kan styrkes igennem de digitale diplomer. Kursisterne har nu mulighed for at være digitale ambassadører for virksomheden ved at dele deres nye kompetencer.

 

Sådan fungerer det

Når kurset eller uddannelsesforløbet er afsluttet, udsteder DI via Diplomasafe-platformen det digitale diplom. Selve diplomet opbevares hos Diplomasafe. Herfra kan man downloade diplomet til eksempelvis e-Boks eller printe det ud. 

 

Som indehaver af det digitale diplom kan du sende enten et link eller en QR-kode, der fører til Diplomasafes webside, hvor modtageren kan se selve diplomet.

DI's kurser og uddannelser

I DI tilbyder vi kvalificeret kompetenceudvikling til medarbejdere i DI’s medlemsvirksomheder. Du kan få et overblik over alle kurser og uddannelser her.

 

Skrevet af:

Jakob Kjærside

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter