20.04.20 Vi rådgiver dig Nyheder

Skab bedre resultater – optimér dine beslutningsprocesser

Som leder træffer du mange beslutninger hver eneste dag, og når det går hurtigt, kan selv de kvikkeste af os komme til at træffe irrationelle beslutninger og i værste fald skade os selv og virksomheden. Mange ledere har været med til strategiske beslutningsprocesser, som er vigtige for, at virksomheden kan skabe resultater. Men mange af os kan også nikke genkendende til, at vi langt fra altid kommer i mål med det, vi har sat os for.

I videoen her kan du høre forfatter og Founder af Behavioural Strategy Sally Khallash, fortælle lidt om hvad hun vil snakke om på LEDER:BOX 26. maj 2020.

Vi er gode til at træffe dårlige beslutninger

Evnen til at træffe dårlige beslutninger favner bredt og betyder, at vi alle er modtagelige overfor bias, uanset hvor intelligente vi er. Når vi, uanset hvor umage vi gør os, ikke altid får truffet de bedste beslutninger, skyldes det, at vi i en kompleks og krævende hverdag ofte er påvirket af vores mentale biases, altså de tommelfingerregler, vi bruger til hurtigt at vurdere en situation, og som kan lede os til at tage mangelfulde eller irrationelle beslutninger.

Men hvad er det egentlig, der typisk går galt i strategiske og kritiske beslutningsprocesser? Og hvordan kan vi forudsige det, så vi kan undgå det i fremtiden

Vejen frem

Det handler grundlæggende om at lære beslutningsstrategier, der kan gøre det lettere at træffe bedre beslutninger i virksomhederne

På LEDER:BOX 26. maj i DI eller via live streaming får du et redskab til beslutningstagning i din egen virksomhed. Du bliver klogere på, hvor svaghederne er, og hvordan du kan arbejde med beslutningsprocesser i hverdagen – både alene og sammen med dine kolleger og medarbejdere.

Her vil du også vil høre om studier, som viser, at virksomheder, der arbejder systematisk med adfærdsøkonomi og beslutningsteknik, kan øge deres performance med op til 500 pct.

Forfatter og Founder af Behavioural Strategy Sally Khallash giver et indblik i den nyeste forskning om, hvordan vores hjerne systematisk leder vores dømmekraft og beslutninger på afveje. Samtidig får du svar på, hvordan ’behavioural strategy’ i de rigtige hænder radikalt kan innovere den måde, vi driver forretning på samt øge virksomhedens performance mere end de fleste af os tror muligt.

Alt sammen greb, der gør det lettere for os at træffe bedre beslutninger.

 

LEDER:BOX

Du kan læse mere og tilmelde dig LEDER:BOX – både den kommende og fremtidige LEDER:BOX’e lige her.

Du er også velkommen til at kontakte Susanne Praefke Svendsen på sps@di.dk eller Danielle Bjerre Lyndgaard på dbl@di.dk

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter