Getty Images

23.07.20 Vi rådgiver dig Nyheder

Hjernø Værkstøjsfabrik får hjælp fra Genstart.NU

I kølvandet på coronakrisen har Industriens Fond afsat 150 millioner til at styrke de danske virksomheder og genstarte dansk erhvervsliv. Både på den korte og den lange bane. Det initiativ har Hjernø Værkstøjsfabrik sagt ja tak til at være en del af, og derfor har de, sammen med konsulentfirmaet Valcon, gennem de seneste måneder forsøgt at afdække, hvordan Hjernøs konkurrenceevne kan styrkes.

”Vi er stadig ikke færdige med projektet, men det tegner lovende, og vi ser virkelig nogle gode potentialer for forbedringer,” siger Kris Agergaard, Business Strategy Specialist og Hjernøs tovholder på projektet.

Tre områder

Kris Agergaard har i samarbejde med Valcons konsulenter og en række andre Hjernø-medarbejdere udpeget tre områder, hvor der er basis for optimeringer: Reducering af gennemløbstider, øgede kompetencer inden for service samt øget fokus på mere standardiserede konstruktioner i værktøjsafdelingen, der samtidig skal bane vejen for en højere frihedsgrad i konstruktionen.

De foreløbige resultater tegner så lovende, at projektet nu skal køre som et decideret udviklingsprojekt i Hjernø med Valcons konsulenter på sidelinjen. På den måde sikres det at Hjernø overordnet set kan nå jeres vækstmål. Blandt andet via de optimeringer, som genstartNU-projektet har identificeret.

”Når man har et konsulentfirma på, er man sikret noget fremdrift på projektet. Vores hverdag er travl, og det er naturligvis begrænset, hvad vi i sidste ende har af ressourcer og tid i dagligdagen,” siger Kris Agergaard.

Adm. direktør Aage Agergaard fra Hjernø Værktøjsfabrik A/S  har svært ved at få armene ned om det gratis rådgivningsforløb som virksomheden netop har været igennem.
   

Det har været en succes. Vi er taknemmelige og glade for den hjælp og rådgivning, som vi har modtaget Adm. direktør Aage Agergaard, Hjernø Værktøjsfabrik A/S

Få hjælp

Få gratis rådgivning, hvis din virksomhed er udfordret af corona. Industriens Fond tilbyder gratis rådgivning til virksomheder med 10-500 ansatte der beskæftiger sig med produktion, fremstilling eller teknologi her i Danmark. Ring 33 77 34 17 nu og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Du kan også læse mere om Genstart.NU her.

 

GENSTART.NU

425 rådgivningsforløb er stadig i gang. 132 er afsluttet.

Mere end halvdelen af virksomhederne i rådgivningsforløb har en årlig omsætning på mindre en 50 millioner kroner.

341 virksomheder er blevet henvist til forløbet gennem Dansk Industri. De resterende har enten selv henvendt sig, eller er henvist af Dansk Byggeri, Dansk Erhverv, Dansk Erhvervsfremme eller telemarketingbureauet Valeur.

Hanne Merete Lassen

Hanne Merete Lassen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3868
  • Mobil +45 5136 3166
  • E-mail haml@di.dk

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter