Chef for DI Ledelse og Virksomhedsudvikling Pernille Erichsen, DI

16.07.20 Vi rådgiver dig Nyheder

Sommerlæsning: Min anbefaling

På mit bord derhjemme ligger følgende bøger og venter: ’Samfundskontrakten’ af Tue Mantoni, ’Rebel Talent – why it pays to breake the rules at work and in life’ skrevet af Fransesca Gino og ’Tour de chambre’ af Tine Høgh.

’Samfundskontrakten’ af Tue Mantoni – hvor han undersøger sammenhængen og synergien mellem en rig velfærdsstat og et sundt erhvervsliv. Her taler han med nogen succesfulde iværksættere og erhvervsfolk i Danmark om hvad ’luksus er for dem’.

Desværre ser det ud som om Tue Mantoni har glemt at spørge nogle af de succesfulde erhvervskvinder i sin bog, og jeg kan derfor frygte at der kan være en risiko for at den bliver en kende ensidig. Jeg har derfor også købt bogen ’Rebel Talent – why it pays to breake the rules at work and in life’ skrevet af  Fransesca Gino som er professor på Harward Business School. Jeg har længe haft lyst til at blive klogere på hendes arbejde, hvor hun laver forskning om rebeller i organisationer og identificerer leders og medarbejderes ’rebel talent’, og hvad vi kan lære af det i forhold til at styrke forretningen.   

Den sidste bog jeg har liggende er ’Tour de chambre’ af Tine Høgh. Jeg har hørt meget godt om bogen, som handler om det om forelskelse, længsel og ungdommens minder. Jeg glæder mig bare til at læse noget god skønlitteratur.

Hvad læser og inspirerer DI Handels erhvervsprofiler i sommerferien?

Se her

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter